(Werk)stage big data

Bedrijf
Locatie
Zoetermeer
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Ja
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

(werk)stagiair big data

32 – 40 uur per week
Voor een periode van 3 – 6 maanden

Panteia is een onafhankelijk onderzoeksbureau voor economisch en sociaal beleidsonderzoek, transportonderzoek en marktonderzoek. Met gezaghebbend onderzoek helpen wij u vooruit: Research to Progress. Wij verzorgen integrale oplossingen op maat. Oplossingen die aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers. Panteia helpt organisaties betere besluiten te nemen op het gebied van transport-, economische- en sociale vraagstukken door praktijk gericht onderzoek en data gedreven inzichten.

Wat ga je doen?

We leven in een wereld waar verzamelen, verwerken en analyseren van data steeds belangrijker wordt. Door de unieke combinatie van data-, domein- en onderzoekkennis, beschikken wij over de expertise om (big) data te verzamelen, analyseren én te duiden. Hiermee leveren wij praktisch toepasbare oplossingen en adviezen.
Voor de vele projecten bij Panteia wordt steeds meer data verzameld en opgeslagen. Echter het opslaan en werken met deze grote hoeveelheden data vereist nieuwe ondersteunende technologieën. Hoe kan deze data het best worden opgeslagen? Hoe kan de data ontsloten worden? Welke Cloud platformen sluiten aan bij onze behoeften? De opdracht is niet in beton gegoten maar zou kunnen bestaan uit onderzoek naar data die we nu al hebben, data die beschikbaar is, het bepalen van een aantal nieuwe diensten en het maken van een Proof of Concept op basis van één van die combinaties.

Profiel

Je volgt een (Business) IT gerelateerde studie (HBO/WO stagiair of afstudeerder) en je bent resultaatgericht, analytisch en zelfstandig. Je hebt affiniteit met onderzoek.

Aanbod

Wij bieden jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een dynamisch bedrijf, waar veel kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden jou een stagevergoeding, een prettige werksfeer en een prima werkplek met uitstekende voorzieningen. Reiskosten worden vergoed (tenzij je nog een studenten ov-kaart hebt). Daarnaast is er een actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Contact

Wil je meer informatie over de stage dan kun je contact opnemen met Krijn Wijnands, Data Intelligence Specialist, 079 322 21  64. Wil je algemene informatie over een stage bij Panteia, dan kun je contact opnemen met Karine van Baalen, Senior HRM-adviseur, 079 3222000.

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer per direct via het onderstaande formulier.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Panteia

Locatie: Zoetermeer

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Ja

Solliciteren

Meer stages