Stagiaire / Intern

Ecorys

Stage informatie

Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren
Deze stage is niet meer vacant

Ecorys is een toonaangevend internationaal onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen. Door middel van uitmuntend, op onderzoek gebaseerd advies, helpen wij publieke en private klanten bij het maken en uitvoeren van gefundeerde beslissingen die leiden tot een betere samenleving. Wij helpen opdrachtgevers met grondige analyses, inspirerende ideeën en praktische oplossingen voor complexe markt-, beleids- en managementvraagstukken.

Door de jaren heen heeft Ecorys zich verspreid over de wereld met kantoren in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Wij werven personeel met verschillende culturele achtergronden en expertises, omdat wij ervan overtuigd zijn dat mensen met uiteenlopende eigenschappen een meerwaarde kunnen bieden voor ons bedrijf en onze klanten. 

Voor de Ecorys International Development unit in Rotterdam zijn wij op zoek naar een

Stagiaire / Intern

Je werkomgeving

De International Development Unit van ECORYS voert projecten uit voor de Europese Unie, de Wereld Bank en voor het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en Handel, maar ook voor andere internationale opdrachtgevers (zoals DFID, DANIDA, KfW, GIZ). We houden ons bezig met technische assistentie, training en kennisoverdracht alsmede toegepast economisch onderzoek en beleidsadvies op een breed gebied (beheer van openbare financiën, versterking van het openbaar bestuur, decentralisatie, evaluatie van ontwikkelingsprojecten). Er zijn zo’n twintig consultants betrokken bij het werk van de unit. Het werkterrein is voornamelijk Engelstalig, alhoewel we ook steeds actiever worden in Franstalig Afrika. De projecten van de IDU worden uitgevoerd over de hele wereld.

Wat ga je doen en wat breng je mee?

Al onze opdrachten worden verworven via internationale tender procedures. Wij zoeken ondersteuning van een commercieel ingestelde student (minimaal HBO niveau) die met name het Engels bijzonder goed beheerst. De stagiair zal gaan samenwerken met de tenderdesk van Ecorys bij het administratief ondersteunen van de opdrachten waar de IDU op inschrijft. Dit behelst het opstellen van Expressions of Interest en het verzamelen alsmede opstellen van administratieve documenten welke gevraagd worden in tender procedures. De stagiair dient ook een overzicht bij te houden van de leads en opportunities waar de IDU op inschrijft. Wij zoeken een student die zich verder wil bekwamen in het optimaliseren van commerciële processen, goed georganiseerd en netjes kan werken, communicatief vaardig is en het Engels goed machtig is, zowel mondeling als schriftelijk. Wij bieden een internationale werkomgeving (40% van de collega’s zijn van niet-Nederlandse komaf) en de mogelijkheid om kennis te nemen van hoe een internationaal consultancy bedrijf opereert, opdrachten acquireert en uitvoert. 

Wat bieden wij jou?

Ecorys biedt zijn medewerkers een professionele, stimulerende en lerende omgeving en de ruimte voor ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers behoren tot de besten op hun gebied. Getalenteerde mensen die voor Ecorys kiezen, willen een verschil maken en streven naar verandering en vooruitgang. Ecorys kent een informele werksfeer. We bieden een stage vergoeding. 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in de stage? Reageer dan via het online sollicitatie formulier en vergeet je CV niet bij te voegen!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Stages