Afstudeerder Risicomanagement

Bedrijf
Locatie
Amersfoort
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die zijn of haar scriptie-onderzoek bij Twynstra Gudde wil uitvoeren. Ben jij, net als wij, benieuwd naar het verband tussen de invulling van de rol van de (project)manager en het succes van het risicomanagement? Dan nodigen wij je uit voor een afstudeerstage bij de adviesgroep Contracteren en Risicomanagement. Dat betekent niet alleen samenwerken met en benutten van collega’s met veel praktijkkennis en een groot netwerk, maar ook onderdeel uitmaken van een hechte groep met bevlogen en ambitieuze adviseurs. Naast het uitvoeren van je eigen onderzoek, is er (beperkt) de mogelijkheid om onze adviseurs te ondersteunen in de voorbereiding en uitvoering van hun opdrachten.

Wij zoeken een student die:

  • een bedrijfskundige, technische of economische studie volgt
  • affiniteit heeft met managementstijlen, gedragstheorie en veranderkunde
  • geïnteresseerd is in bouw & infrastructuur (projecten)
  • analytisch sterk is en snel tot de kern van een probleem weet door te dringen
  • van aanpakken houdt, proactief en zelfstandig is en afspraken nakomt.

Ons aanbod:

  • kijkje in de keuken van adviesbureau Twynstra Gudde
  • goede begeleiding met ruimte voor eigen initiatief in de opdracht
  • toegang tot kennis, ervaring en informatiebronnen van collega’s
  • marktconforme afstudeervergoeding en reiskostenvergoeding, laptop en werkplek
  • goede bereikbaarheid (op 2 minuten lopen van Amersfoort Centraal).

Jouw reactie

Wil jij aan de slag om bij ons af te studeren? Reageer dan direct, maar uiterlijk op 3 december 2017, door je cv en motivatie te sturen aan Ilona Boelhouwer (ibe@tg.nl). Daarnaast vragen wij je om een beknopt Plan van Aanpak waarin je beschrijft wat voor onderzoek je wil doen naar aanleiding van het thema ‘de invloed van de rol van (project)manager op het succes van het risicomanagementproces’. Op basis van je cv, brief en Plan van Aanpak nodigen wij je uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Als wij beide enthousiast zijn, bieden wij je een afstudeerplek aan. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen Nicolai op telefoonnummer 033-4677691.

Contracteren en Risicomanagement bij Twynstra Gudde

Wij maken deel uit van de adviesgroep Contracteren en Risicomanagement die bestaat uit ca. 20 enthousiaste adviseurs. Daarbij richten wij ons in het bijzonder op infrastructurele en ruimtelijke ontwikkelingsprojecten. Wij combineren het adviseren over risicomanagement en projectbeheersing in programma’s en projecten met het uitvoeren van analyses en het geven van trainingen. Ook zijn wij als risicomanager of projectbeheerser betrokken bij onder meer het programma Ruimte voor de Rivier, Paleis Het Loo en het grote wegenproject Aanpak Ring Zuid in Groningen. Onze adviseurs werken bij voorkeur aan uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Wij streven naar praktische én werkende oplossingen; standaardisatie en sleur houden wij niet van.

Binnen onze adviesgroep werken de vakgebieden contracteren en risicomanagement nauw samen om tot de beste oplossingen te komen voor onze opdrachtgevers. In ons werk verbinden wij verder onze discipline aan de kerncompetenties van Twynstra Gudde zoals project- en programmamanagement, veranderkunde, organisatiekunde en samenwerkingskunde.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: TwynstraGudde

Locatie: Amersfoort

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages