Stage Headhunter

Fairlane

Stage informatie

Bedrijf: Fairlane

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: €450 stagevergoeding bij fulltime

Solliciteren

De sfeer van een start-up, de kwaliteit van een corporate bedrijf en de optie op een vast contract na je afstuderen. Dat vind je bij Fairlane, hét bureau dat ervaren consultants en consultancybureaus adviseert en bemiddelt. Het gaat enorm goed met Fairlane, maar dat bezorgt ons ook een luxeprobleem: we zoeken hard naar headhunters en stagiairs.

Wat we bieden

  • 3 - 5 maanden stage
  • 4 of 5 dagen per week
  • Werkplek in Amsterdam
  • Laptop en iPhone
  • Per direct of later beginnen
  • €450 stagevergoeding bij fulltime

Over jou

We vinden het allereerst belangrijk dat je slim bent. Je zit tenslotte met ervaren consultants aan tafel. Daarom zoeken we masterstudenten of bachelorstudenten met een vwo-diploma. Je studieachtergrond kan divers zijn, maar interesse in adviseren, mensen beïnvloeden en het bedrijfsleven is een goede graadmeter (in ons team vind je bijvoorbeeld bedrijfskundigen, meesters in de rechten en psychologen). Daarnaast ben je outgoing en heb je interesse in de wereld van consultancy.

Over Fairlane

Fairlane is een headhunterskantoor in Amsterdam. We zijn marktleider in het bemiddelen van management- en strategieconsultants. Dat doen we voor grote namen in consultancy als First Consulting, BCG en PwC. Maar ook voor bedrijven als FrieslandCampina, Vanderlande en ING, die we helpen bij het opbouwen van interne consultancyafdelingen. Met ons netwerk van opdrachtgevers en kandidaten vormen we het grootste consultingnetwerk van Nederland.

In september 2017 zijn we gefuseerd met internationale headhunter Badenoch & Clark - maar we houden ieder onze eigen naam - daarmee zijn we onderdeel van het beursgenoteerde Adecco Group. 's Werelds grootste bedrijf in personeel en werving en al jaren een van de beste werkgevers van Nederland. Die titel danken we aan onze (internationale) carrièremogelijkheden, goede salarissen en ruime keuze aan trainingen in bijvoorbeeld management, commercie en leiderschap. Door onze krachten te bundelen willen we de ‘most admired’ recruitmentpartner in Nederland worden.

Je ontwikkelt hier supersnel vaardigheden zoals interviewtechnieken, projectmanagement, dealmaking en netwerken met de top van het bedrijfsleven. Veel oud-collega’s die hun carrière bij Fairlane begonnen, noemen het ‘de meeste leerzame periode uit hun leven’. Je ontwikkelt je hier niet volgens vaste paden, maar laat zelf zien wanneer je klaar bent voor de volgende stap. Zo zijn jonge mensen bij Fairlane al snel succesvol. Wat voorbeelden:

  • Franca (26) had tijdens haar studie economic and consumer psychology een bijbaan bij Pepperminds. Dankzij die commerciële ervaring en haar drive om te leren, zet ze binnen vijf maanden bij Fairlane al enorme stappen.
  • Catherine (28), afgestudeerd in economische geografie, kwam hier binnen als stagiaire en liet meteen zien dat ze nieuwe taken graag met beide handen aanpakt. Binnen drie jaar schopte ze het tot manager en stuurt ze haar team operations succesvol aan.
  • Iteke (24) zei in december haar baan bij Fairlane op. Ze verruilde haar Amsterdamse onderkomen voor een expatleven in Dublin. Mede dankzij Fairlane lukt haar dat razendsnel.

Over de functie

Het clichébeeld van headhunters – cv-schuivers, cold calling en torenhoge targets – geldt niet bij Fairlane. Onze focus ligt echt op de kandidaat. We spreken al onze kandidaten face to face om hun ervaring en wensen in kaart te brengen, zodat we direct kunnen schakelen als iemands droombaan voorbijkomt. Van Customer Experience Consultant voor een topadviesbureau en Hoofd Strategie bij een bank tot een Partner voor de bedenker van iDeal. Kortom, mensen die het nieuws halen.

Als stagiair werk je nauw samen met een van onze team leads (strategie, change & programmamanagement, digital & data en finance). We beloven dat je hier binnen een paar maanden enorm veel leert. Zo krijg je een ‘masterclass consultancy’ van Henk-Jan, brengt Frank je ondernemersskills bij en leert Lara je als geen ander het menselijke aspect van ons vak. Met die bagage op zak en door gewoon ‘te doen’, zul je merken dat je tegen het einde van je stage enorme stappen hebt gezet. Zijn we allebei enthousiast? Dan bieden we je graag een vast contract aan.

Contact

Word je enthousiast van dit verhaal? Dan horen we graag van je! Stuur je cv en motivatiebrief naar Dennis van Staveren via dvs@fairlane.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Fairlane

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: €450 stagevergoeding bij fulltime

Solliciteren

Meer stages

Stages