(werk)stage kwantitatief onderzoek

Panteia

Stage informatie

Bedrijf: Panteia

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Ben je bijna klaar met je studie of net afgestudeerd als econometrist, (bestuurlijke) informatiekundige of econoom met een sterk kwantitatief vakkenpakket? En heb je misschien te weinig concrete werkervaring om direct aan de slag te kunnen ? Dan is onderstaande (werk)stage wellicht iets voor jou.

In het kader van je stage werk je mee aan een breed scala aan onderzoeksprojecten die betrekking hebben op het brede terrein van economische of andere vraagstukken, zoals klant- en medewerkersonderzoek en (online) benchmarking. In nauw overleg met een onderzoeker maak je cijfermatige analyses en analyses van grote databestanden. Je hebt affiniteit met aspecten van kwantitatief onderzoek.  Je bent bekend met een of meerdere statistische pakketten en bent op de hoogte van  de ontwikkelingen in kwantitatieve onderzoeksmethoden en – technieken.
Een werkstage duurt minimaal 3 en maximaal 6 maanden en is bedoeld om werkervaring op te doen.

Aanbod

Wij bieden je behalve nuttige werkervaring en een stagevergoeding, een prettige werksfeer en een prima werkplek met uitstekende voorzieningen. Reiskosten worden vergoed (tenzij je nog een studenten ov-kaart hebt) en ook lunch is inbegrepen. Wanneer binnen de organisatie reguliere vacatures ontstaan hebben goed functionerende werkstagiairs uiteraard een pre.
Daarnaast is er een actieve personeelsvereniging die regelmatig wat organiseert, zijn er lunchpauzebijeenkomsten en is er iedere vrijdagmiddag een borrel.

Contact

Wil je meer informatie over de inhoud van een werkstage dan kun je contact opnemen met Manfred Kindt, 079 3222415. Wil je algemene informatie over een werkstage, dan kun je contact opnemen met Karine van Baalen, HRM-adviseur, 079 3222000.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Panteia

Locatie: Nederland

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Stages