WO Scriptiestage Accountancy RA Arnhem Feb '18

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij Masterstudent Accountancy , Bedrijfseconomie of Controlling en op zoek naar een uitdagende betaalde scriptie stage? Kom dan bij onze Audit afdeling in Arnhem jouw scriptie schrijven.

Dit ga je doen: Jouw scriptie schrijven onder professionele begeleiding & ervaring op doen bij toonaangevende opdrachtgevers.
Tijdens jouw scriptie stage bij Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je scriptiebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze database en ons interne vaktechnisch bureau. Tijdens je scriptie stage heb je de mogelijkheid om als lid van het Audit team mee te gaan naar onze klanten en onderdelen van een controle uit te voeren of te helpen bij het beoordelen van de administratieve organisatie.


Jouw toekomst: stage leidt tot topbaan
Na een geslaagde stageperiode blijven we graag met je in contact voor een toekomstige functie als assistent-accountant.
Hoe ziet die toekomst eruit als accountant? Je start vanaf dag één met de RA-opleiding. Daar blijft het echter niet bij. Wij faciliteren opleidingen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Na een periode van twee tot drie jaar vorm je je tot een breed inzetbare accountant en ga je je toespitsen op het sparren met de klant en het begeleiden van junior collega’s.


Werkgebied Accountant RA
Je neemt een kijkje in de keuken van controleplichtige MKB-bedrijven en grote spelers op nationaal niveau. Je duikt in belangrijke vraagstukken zoals bedrijfs- en risicoanalyse en verzelfstandiging. Daarnaast behoren ook non-profit organisaties tot je werkgebied, zoals ministeries, ziekenhuizen, woningcorporaties, gemeenten en musea. Je houdt je bezig met issues als privatisering en subsidiëring en bent een belangrijke schakel voor bijvoorbeeld het College van Burgemeester & Wethouders.

Dit ben jij: een ambitieuze master student die de top wil bereiken!
Om als scriptie stagiair bij ons aan de slag te gaan:

  • Ben je bezig met een Master Accountancy, Controlling of Bedrijfseconomie;
  • Heb je een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancy vak;
  • Ben je naast het studeren actief bij een studie-, studenten- of sportvereniging;
  • Ben je een echte teamplayer;
  • Heb je de ambitie om net zoals je aankomende collega’s één van de besten in je vakgebied te worden.

Ons aanbod: werken met topopdrachtgevers, een goede vergoeding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Zoals je van een grote zakelijke dienstverlener mag verwachten ontvang je bij ons een goede stagevergoeding, een laptop, professionele begeleiding in een stimulerende en ambitieuze werkomgeving. Wij bieden jou de middelen om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Je ontmoet daarnaast regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages