Werkstudent R&D Amsterdam/Rotterdam

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Een internationale werkomgeving

In onze razendsnelle wereld is innovatie een belangrijke voorwaarde voor een onderneming om te kunnen overleven. Bedrijven die niet vernieuwen – of het nu producten, diensten, systemen of strategieën betreft – zijn per definitie een kort leven beschoren. Innovatie is één van de belangrijke thema’s waarvoor veel subsidiegelden beschikbaar zijn en fiscale incentives kunnen worden behaald. Het weten te vinden van de passende mogelijkheden is een vak apart. Deloitte helpt bedrijven hierop grip te krijgen en de kansen te benutten.

Wij zoeken per direct een werkstudent met een achtergrond of een affiniteit met één van de volgende (kennis)gebieden: life science, biotechnologie, biochemistry, high tech, engineering, manufacturing, ict en met al de andere technische achtergronden die hier niet genoemd staan om ons R&D and Government Incentives team te versterken.

Het werk kenmerkt zich door veel afwisseling. Je krijgt de kans om je specialistische kennis te gebruiken om bedrijven te helpen bij het identificeren van de technische activiteiten die in aanmerking komen voor belastingvermindering of subsidies. Het klantenbestand bestaat niet alleen uit grote multinationals maar omvat ook veel ondernemingen uit het MKB. Binnen het R&D and Government Incentives team ben je altijd bezig met de nieuwste innovatieve projecten en ondersteun je deze projecten bij het verkrijgen van financiering.

Onze dienstverlening

Concrete voorbeelden uit onze dienstverlening zijn:

  • Identificeren en aanvragen van regionale, nationale en internationale subsidies en fiscale incentives (regelingen die het RVO ofwel de provincie uitvoert en Europese regelingen zoals het Horizon programma) passend bij de strategie van onze cliënten;
  • Internationale advisering en structurering.

 
Wij beschouwen de R&D aspecten niet als een eenmalig project maar willen met bedrijven meedenken over een structurele aanpak. Onze service line (R&D and Government Incentives) is een global line . Dit houdt in dat we uit expertise en ervaring van honderden professionals wereldwijd kunnen profiteren – tax professionals, juristen en niet te vergeten industry specialists (ICT’ers, engineers, scientists, etc.). Kortom, een uitdagende en kennisintensieve organisatie waarin jouw kennis en kwaliteiten het verschil kunnen maken.

Wat verwachten we van jou?

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je bent een WO bachelor of masterstudent (meerdere studieachtergronden zijn mogelijk, zoals Fiscaal Recht / Fiscale Economie, Finance, ICT, life science, biotechnologie, biochemistry, high tech, engineering, manufacturing etc.
  • Zeer goede beheersing van de Engelse taal
  • Je denkt in kansen en in mogelijkheden.
  • Communicatief vaardig.
  • Commercieel vaardig: vertalen van de klantwens in business.
  • Resultaatgericht.
  • Ambitieus, energiek en leergierig.

Je bent vrij met betrekking tot de vorm waarin je deze opdracht bij ons wilt uitvoeren – een meewerkstage, bijbaan of gewoon de sfeer komen proeven bij een van de big four – alle opties zijn mogelijk. En als de klik wederzijds blijkt te zijn, kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden voor de toekomst.  

Interesse in de Global Government Incentives praktijk?

Met kantoren in 50 landen en ruim 500 medewerkers is Deloitte’s R&D and Government Incentives praktijk toonaangevend op het gebied van Tax Credits, subsidies en andere overheidsfinancieringen. Deloitte is de enige die wereldwijde dekking heeft voor deze dienstverlening en dus de enige die de klant waar dan ook kan adviseren. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.

Deloitte biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Uiteraard met flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw ambitie en behoeften, zoals een laptop, een onkostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling. Talent ontwikkelt zich bij ons snel. Natuurlijk helpen we je daarbij, met een uitgebalanceerd en op maat gemaakt learningprogramma en continue feedback.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages