WO Scriptiestage Accountancy (RA) Alkmaar/Hoorn per februari 2018

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij Masterstudent Accountancy , Bedrijfseconomie of Finance en op zoek naar een uitdagende betaalde scriptie stage!? Kom dan bij onze Audit afdeling in Alkmaar of Hoorn jouw scriptie schrijven!

Dit ga je doen: Jouw scriptie schrijven onder professionele begeleiding & ervaring op doen bij toonaangevende opdrachtgevers.
Tijdens jouw scriptiestage bij Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je scriptiebegeleider , bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze database en ons interne vaktechnisch bureau . Tijdens je scriptie stage heb je de mogelijkheid om als lid van het Audit team mee te gaan naar onze klanten en onderdelen van een controle uit te voeren of te helpen bij het beoordelen van de administratieve organisatie . Jaarlijks verzorgen we ook een aantal evenementen voor onze stagiairs, zodat je een goede indruk krijgt van onze cultuur en sfeer.

Jouw toekomst: Topscriptie leidt tot topbaan.

Na een geslaagde scriptie stage periode bieden wij jou graag een functie aan als startend accountant. Als starter ben je vastberaden om de top te bereiken. Wij willen jou daar graag bij helpen. Zo start je vanaf dag één met de RA-opleiding. Daar blijft het echter niet bij. Wij faciliteren opleidingen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Na een periode van twee tot drie jaar vorm je je tot een breed inzetbare accountant en ga je je toespitsen op het sparren met de klant en het begeleiden van junior collega’s.

Ons aanbod: Werken met inspirerende collega's én een goede stagevergoeding.
Zoals je van een grote zakelijke dienstverlener mag verwachten ontvang je bij ons een goede stagevergoeding, een laptop, professionele begeleiding in een stimulerende en ambitieuze werkomgeving. Wij bieden jou de middelen om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Je ontmoet daarnaast regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

Dit ben jij: een ambitieuze Master student die de top wil bereiken!

Om als scriptant bij ons aan de slag te gaan:

  • Ben je bezig met het laatste jaar van je studie WO Accountancy, Bedrijfseconomie of Finance;
  • Heb je een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;
  • Ben je een echte teamplayer ;
  • Heb je de ambitie om net zoals je aankomende collega’s één van de besten in je vakgebied te worden.

Ons aanbod: Werken met topopdrachtgevers én een goed salaris!

Wij zijn een toonaangevend Big 4 kantoor op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Onze ruim 6000 medewerkers zitten verspreid over kantoren in heel Nederland, maar je hebt ook collega’s buiten de Nederlandse landsgrenzen. Teamwork staat centraal binnen Deloitte, dus je werkt regelmatig samen met ambitieuze, hoogopgeleide Deloitters uit binnen- en buitenland en in multidisciplinaire teams. Waardering vinden wij zeer belangrijk. Dit drukken wij zowel uit in persoonlijke aandacht als in een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je te werken in een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Lonneke Machielsen op telefoonnummer .

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages