Werkstudent bij Forensic Investigations

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Starten als Werkstudent bij Forensic Investigations

Voor ons kantoor te Amsterdam zijn wij op zoek naar een werkstudent Forensic die ons team komt versterken. Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om al tijdens je studententijd een kijkje te nemen in de werkzaamheden bij Forensic.

Je zal als een volwaardig teamlid ondersteuning bieden bij het helpen van onze klanten met de bestrijding van financiële criminaliteit en het beheersen van reputatierisico’s. In een team van professionals onderzoek je signalen van fraude en geef je inzicht in de feiten en omstandigheden waarbinnen het incident heeft plaatsgevonden. Ook bied je ondersteuning bij het adviseren van klanten over hoe zij het beste om kunnen gaan met de risico’s van (financiële) fraude binnen hun organisatie.

Als werkstudent start je zo snel mogelijk op projecten, waarbij je ervaren collega’s ondersteunt en er volop ruimte is voor jouw eigen inbreng. Op deze manier word je betrokken bij verschillende werkzaamheden en krijg je meteen verantwoordelijkheid. Naast het ontwikkelen van inhoudelijke kennis is er alle ruimte om te ontdekken waar je interesses liggen.

Je zult in teamverband bezig zijn met het:

 • Uitvoeren van fraude- en corruptieonderzoeken voor onze cliënten
 • Ondersteunen van audit teams in het adresseren van fraude- en compliance risico’s
 • Ondersteunen van cliënten in juridische geschillen en communicatie met toezichthouders
 • Adviseren over fraude risicomanagement en compliance vraagstukken
 • Onderhouden van klantcontact tijdens projecten

Jouw profiel als Werkstudent binnen Forensic Investigations

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken wij graag kennis met jou!

 • Je bent derdejaars Bachelor- of Masterstudent Accountancy, Bedrijfskunde of Economie met aantoonbare Financiële affiniteit.
 • Je bent geïnteresseerd in het uitvoeren van financieel en forensisch onderzoek
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed en hebt goede schriftelijke vaardigheden. Je hebt oog voor detail en kunt goed hoofd- en bijzaken onderscheiden
 • Je bent in staat helder te communiceren over complexe vraagstukken
 • Je opereert goed in (internationaal) teamverband en hebt een professionele uitstraling
 • Eigenschappen als nieuwsgierig, integer, accuraat, zelfstandig, stressbestendig en resultaatgericht zijn je op het lijf geschreven
 • Initiatiefrijk en ondernemend
 • Bereid om te reizen

Forensic Investigations bij Deloitte

Ons team maakt onderdeel uit van het Forensic, Compliance & Analytics team binnen Deloitte Financial Advisory Services. Binnen FAS werken ongeveer 300 medewerkers. FAS is actief op het gebied van M&A , Real Estate & Partnership , Benefits & Pension Advisory en Forensic & Financial Crime .

Het Forensic team in Nederland maakt deel uit van een toonaangevend wereldwijd netwerk van Forensic praktijken binnen Deloitte. Wereldwijd werken 2.000 accountants, juristen, IT-professionals, gedragswetenschappers en bedrijfskundigen bij Deloitte Forensic. Vanuit Forensic bieden we onze klanten meer dan alleen daadkrachtig ingrijpen bij een crisis, doordat wij ook ondersteuning leveren in de gehele levenscyclus van financiële criminaliteit. Van het onderzoeken en managen van een incident of een fraude, de (juridische) afwikkeling daarvan, communicatie met toezichthouders, tot het verbeteren van het risicomanagement en het opzetten van fraudepreventie.

Je carrièrepad bij Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Binnen Deloitte Forensic heerst een informele sfeer. Hierdoor zijn de lijnen kort en wordt ook jij betrokken in de discussies. Het is een jong team waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, denk mee met de klant zowel binnen als buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen en laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent vanzelfsprekend.

Word jij uitgedaagd door deze functie?  
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Filique Roosendaal op telefoonnummer +31882882833.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages