HBO Afstudeerstage Accountancy SME Groningen (AA) per februari 2018

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Wij zijn op zoek naar jou!

Als afstudeer stagiair bij Deloitte A&A, onze omvangrijke advies- en samenstelpraktijk, krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten in het midden- en kleinbedrijf. Als lid van het team help je mee bij het samenstellen van jaarrekeningen, het inboeken van administraties en het voorbereiden van aangiftes. Vanaf je eerste stagedag werk je rechtstreeks voor klanten en krijg je waar mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Je wordt professioneel begeleid door een supervisor die de opdracht van de klant coördineert. Tijdens jouw stageperiode kijk je samen met je persoonlijke stagebegeleider naar jouw eigen ontwikkeling en de voortgang van je stage. Naast de werkzaamheden voor de klant, werk je aan je afstudeeropdracht.

Jouw profiel

Dit ben jij: een ambitieuze student die de top wil bereiken! Om als afstudeer stagiair bij ons aan de slag te gaan:

  • Ben je bezig met het vierde jaar van je HBO studie Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Heb je een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancy vak;
  • Heb je je naast je studie verder ontwikkeld middels nevenactiviteiten;
  • Ben je klantgericht en een echte teamplayer;
  • Heb je de ambitie om net zoals je aankomende collega’s één van de besten in je vakgebied te worden.

Jouw afdeling

Voor welke klanten ga je werken?  De dienstverlening van A&A richt zich op het hogere segment van het midden- en kleinbedrijf, van een horecaonderneming, uitgever of makelaarskantoor tot een productiemaatschappij. Je verdiept je met de klant en Deloitte collega’s in zijn financiële bedrijfsvoering en adviseert waar nodig. Je werkt samen in kleine teams en bouwt je ervaring op door te leren van collega's.

Jouw toekomst: stage leidt tot topbaan

Na een geslaagde stageperiode blijven we graag met je in contact voor een toekomstige functie als assistent-controller. Hoe ziet die toekomst eruit als accountant AA? Je start vanaf dag één met een vervolgopleiding tot AA. Daar blijft het echter niet bij. Wij faciliteren opleidingen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Na een periode van twee tot drie jaar vorm je je tot een breed inzetbare controller en ga je je toespitsen op het sparren met de klant en het begeleiden van junior collega’s.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages