Stagiair marketing / changemanagement

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij dit?

Wil je ervaring opdoen bij een adviesbureau op het gebied van marketing en strategie? Bij ons krijg je de kans om te ervaren hoe een middelgroot adviesbureau werkt en hebt naast je stagebegeleider toegang tot al onze adviseurs en partners. We zijn momenteel op zoek naar ambitieuze studenten die graag werken aan uitdagende marketing- en strategieprojecten.

Omschrijving afstudeeropdracht

We zijn op zoek naar studenten die een onderzoek willen doen binnen één van onze expertises: groeistrategie, winnende proposities of klantgerichte organisaties. Mogelijke vraagstellingen zouden kunnen zijn:

  • Is het effectiever om een definitieve prijsverlaging toe te passen of heeft een korting van hetzelfde bedrag een groter effect?
  • Hoe belangrijk zijn de ‘zachte’ elementen van de propositie (bijvoorbeeld vriendelijkheid / kwaliteit van de medewerker) bij de aanschaf van een product of dienst?
  • Welk organisatiemodel draagt het meest bij aan klantgerichtheid?

De exacte opdrachtomschrijving, aanvang en lengte van stage worden in overleg vastgesteld.

Wat bieden we?

  • Naast het werken aan de opdracht, doe je ervaring op met het werken bij een adviesbureau. Je ondersteunt op projecten en je geeft samen met collega’s de (content)marketing van flowresulting verder vorm.
  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand.
  • Als het werken bij flowresulting jou bevalt en je laat zien dat je een goede consultant kan worden, dan behoort een startersfunctie na je studie tot de mogelijkheden.

Wat vragen we?

Je zit in de scriptiefase van je universitaire studie en wil ten minste kwantitatief onderzoek doen. Je bent een teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Daarnaast ben je fanatiek, ondernemend en nieuwsgierig.

Over flowresulting

Flowresulting helpt bedrijven te kiezen wie ze willen zijn voor welke klanten. Als geen ander weten we hoe je een onderscheidende klantbeleving ontwerpt én hoe je de organisatie meeneemt om dat elke dag waar te maken. Voorbeelden van recente projecten zijn o.a. het ontwikkelen van de strategie voor de horeca op Schiphol, de servicebeloften voor Volkswagen Bedrijfswagens, de loyaliteitsstrategie voor de Rabobank, een jongvolwassenen propositie voor Loyalis en het klantgerichter maken van het Havenbedrijf Amsterdam.

Flowresulting is opgericht in 2001, we zijn een jong bureau met 18 medewerkers (25-45 jaar oud), er heerst een informele sfeer en we zijn gevestigd op een toplocatie in het centrum van Utrecht. Flowresulting organiseert regelmatig sociale activiteiten voor haar medewerkers, bijvoorbeeld borrels, concerten en uitjes in het buitenland.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je CV naar droombaan@flowresulting.nl, ter attentie van Manon de Rijk.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: flowresulting

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages