Meeloopstage HR Health

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

De functie

Ben jij een HBO of WO student met een ambitie voor HR? Heb jij daarnaast een passie voor Health vraagstukken op het gebied van preventie en verzuim? Word dan nu onderdeel van het KPMG HR Health team!

Het team
KPMG hecht veel waarde aan het welzijn van de medewerkers. Ons Health team richt zich op vitaliteit, preventie en verzuim. Om dit te bewerkstelligen stellen we beleid op, ontwikkelen we programma’s en geven we uiting aan proactief en doelmatig casemanagement. Daarnaast initiëren we nieuwe projecten en werkwijzen, analyseren we maandelijks de verzuimcijfers en zorgen we ervoor dat de verzuimprocessen goed zijn ingericht. Verder signaleren we wetswijzigingen en dragen we zorg voor de implementatie daarvan.

Ons Health team geeft voorlichting (training) aan de business en fungeert als vraagbaak. We zijn binnen het vakgebied de contactpersoon voor de arbodienst, UWV, private verzekeraars, managers, medewerkers, de ondernemingsraad en de Raad van Bestuur. Dit maakt werken in het Health team dynamisch en vraagt het om een flinke dosis ambitie en focus.

Als meeloopstagiaire HR Health maak je kennis met preventie en verzuim in een corporate omgeving. Je ondersteunt de Senior HR Health Specialist in haar dagelijkse werkzaamheden en ondersteunt bij één van de verschillende HR Health projecten zoals:

 • het vormgeven, opstellen en uitwerken van het arbobeleid;
 • het ontwerpen en ontwikkelen van het aanbod aan instrumenten die toezien op preventie;
 • het ondersteunen bij het uitvoeren van een RI&E (Risico inventarisatie & evaluatie) onderzoek;
 • ondersteuning met betrekking tot het project “eigenrisicodragerschap”.

Het profiel

 • Je studeert op HBO of WO niveau bijvoorbeeld in de richting van HRM, Psychologie, Bedrijfskunde of MER;
 • Je bent leergierig en doet graag kennis en ervaring op binnen het specialistisch HR-thema Health;
 • Je bent efficiënt, doelmatig, zelfstandig en staat sterk in je schoenen;
 • Je bent geïnteresseerd in het gedrag van mensen, de impact die dit op een organisatie heeft en denkt graag mee over de wijze waarop verandering kan worden bewerkstelligd;
 • Je wilt werken op het snijvlak van theorie en praktijk;
 • Je houdt van cijfers, denkt procesmatig en schrijft graag stukken;
 • Je hebt een positieve houding en een flinke dosis humor;
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week, voor minimaal 4 maanden.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers. We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button. 

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages