Werkstudent Regulatory Risk

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Starten als Werkstudent binnen Deloitte Regulatory Risk

Een functie als Werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om al tijdens je studententijd een kijkje te nemen in de werkzaamheden van een consultant. Als Werkstudent binnen het Regulatory Risk team maak je deel uit van de talentpool en kun je meewerken op verschillende opdrachten voor en bij de klant. Naast meedraaien op projecten voor een brede groep nationale en internationale instellingen, bereid je offertes voor en kun je meewerken aan analyses voor onderzoek en artikelen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, wij waarderen het als je actief meedenkt! Als Werkstudent zijn je werkzaamheden zeer gevarieerd en is er volop ruimte om te leren. Hiervoor biedt Deloitte je een stimulerende omgeving waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van je collega’s. Op deze manier kan je individueel groeien en naast je studie alvast een basis leggen voor een succesvolle carrière!

Deloitte Regulatory Risk

Heb jij interesse in consultancy vanuit een regulatory perspectief? Dan zit je helemaal op je plek bij Deloitte Regulatory Risk.

Deloitte Regulatory Risk is onderdeel van Risk Advisory en wij zijn toonaangevend in Risk advisering in Nederland. Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen van strategieën, structuren en processen om te kunnen anticiperen op en zich te kunnen aanpassen aan veranderingen in wet- en regelgeving. De regulatory risk professionals helpen de cliënt onder andere bij het ontwerpen, beoordelen en transformeren van processen, controls en infrastructuur die nodig zijn voor het adresseren van de grote verscheidenheid aan specifieke wet- en regelgeving en bijbehorende risico’s; en reageren op specifieke gaps in hun regulatory compliance programma’s. Dit stelt onze klanten in staat om een beter begrip te krijgen van hun wettelijke kaders, (in)efficiënties in hun compliance activiteiten, controle over hun regulatory risk exposure, alsmede inzicht in toekomstige wettelijke vereisten te verkrijgen.

Binnen Regulatory Risk hebben we diverse specialisaties die gezamenlijk de levenscyclus van regulatory risk vormen:

Regulatory Strategy richt zich op het anticiperen en aanpassen op veranderingen in wet- en regelgeving door het ontwikkelen van strategieën, structuren en processen hetgeen resulteert in een proactieve en toekomstgerichte beoordeling van trends in wet- en regelgeving en de impact daarvan op business modellen.

Regulatory Compliance helpt haar klanten bij het ontwerpen, beoordelen en transformeren van processen, controls en de infrastructuur die nodig zijn voor het adresseren van de grote verscheidenheid aan wet- en regelgeving en bijbehorende risico’s. ’Dit met als doel waarde voor de organisatie te behouden en competitief voordeel te creëren.

Regulatory Response helpt haar klanten op het reageren op specifieke gaps in hun regulatory compliance programma’s. Deze opdrachten zijn vaak gedreven door een actuele, of het vooruitzicht op, negatieve bevindingen van verschillende stakeholders (zoals een externe toezichthouder).

Het totale team bestaat uit ongeveer 50 professionals en bedient grote multinationals uit binnen en buitenland. multinationals van Nederland. Wij ondersteunen onze klanten voornamelijk vanuit het kantoor in Amsterdam.

Werkzaamheden binnen Deloitte Regulatory Risk

Als Werkstudent start je zo snel mogelijk op projecten, waarbij je ervaren collega’s ondersteunt en er volop ruimte is voor jouw eigen inbreng. Op deze manier word je betrokken bij verschillende werkzaamheden en krijg je meteen verantwoordelijkheid. Naast het ontwikkelen van inhoudelijke kennis en algemene vaardigheden krijg je volop de kans om te ontdekken waar je interesses liggen. Je kan voor meerdere klanten tegelijkertijd werken aan opdrachten waarbij je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van presentaties, het uitvoeren van een analyse dan wel het opstellen van een organisatie blauwdruk of de vastlegging in een rapportage. Ook kan het zijn dat je wordt gevraagd om op basis van aangeleverde informatie processen in kaart brengt of dat je betrokken wordt bij offertetrajecten of interne werkzaamheden.

Denk jij dat je je staande kan houden in deze dynamiek en heb je een verregaande interesse in de functie van werkstudent? Bekijk dan snel het profiel waar wij naar op zoek zijn.

Jouw profiel als Werkstudent binnen Regulatory Risk

  • Je hebt een (bijna) afgeronde universitaire Master studie: Economie, Finance, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen, Criminologie, of een rechtenstudie die raakvlakken heeft met Regulatory Risk;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen;
  • Je bent een ambitieuze teamspeler met goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt analytisch inzicht, bent resultaat gericht en hebt een sterk oog voor detail;
  • Nevenactiviteiten of een relevante bijbaan tijdens je studie is een pre.

Samen verantwoordelijk voor jouw carrière

Binnen de afdeling hangt een energieke en informele sfeer die vormgegeven wordt door jonge ambitieuze professionals met verschillende studieachtergronden. Dit zorgt voor een open cultuur, waarbij de lijnen kort zijn en hierdoor wordt ook jij betrokken in de discussies. Stel veel vragen, denk mee met de klant zowel binnen als buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen en laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent vanzelfsprekend. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback. Tevens wordt het aangemoedigd om zowel intern als extern een opleiding te volgen.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

×
A.T. Kearney ACE AT Osborne Accenture Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius Altuïtion Anderson MacGyver Annalise Arthur D. Little Atos Consulting Avantage Reply B&A BCG Platinion BDO BMC Bain & Company Baker Tilly BearingPoint Berenschot via Aardoom & De Jong Berenschot Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint Boer & Croon Corporate Finance Boer & Croon Management Boer & Croon Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies Bvolve CGI COMATCH Capgemini Invent Centric Cmotions Conclusion Considerati Consultancy.nl Count & Cooper De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys EY-Parthenon EY Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting Finavista Finext First Consulting Front Consulting GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hermes | Partners Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Consulting & Interim INNOPAY ITDS Business Consultants Improven InContext Intermedius KPMG KPN ICT Consulting Kirkman Company Korn Ferry KplusV Krauthammer Kruger Lead Today Leeuwendaal M&I/Partners M3 Consultancy METRI MLC MSR Consulting Group Magnitude Consulting Magnus Marktlink McKinsey & Company Mercer Methis Consulting Mitopics Mobilee Monitor Deloitte Morgens Möbius Node1 Ooa OrangeX Ordina Oxyma PA Consulting Group PBLQ PNO Consultants ProExc Projective Protiviti Proven Partners PwC Quantics Quint Wellington Redwood Quintop RGP Raad van Toekomst RevelX Rijnconsult Roland Berger SOLVE Consulting Salvéos Schuberg Philis SeederDeBoer SiRM Sia Partners Significant Simon-Kucher & Partners Sioo Solid Professionals SparkOptimus Strategiemakers Strategy Development Partners Strategy& Summiteers Supply Value Symbol Synechron Business Consulting TWST The Next Organization The Next View Turner Twynstra Gudde UMS Group UPD UniPartners VODW Vanberkel Professionals Varrlyn Vintura Voogt Pijl & Partners WIN Willis Towers Watson YGroup YNNO Yellowtail Young Advisory Group Zanders Zestgroup buro C5 flowresulting innergo p2
×
×
×