Scriptiestage Artificial Intelligence

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Functieomschrijving

Wil jij naar de top? Laat niemand je tegenhouden. Als scriptant bij Deloitte Consulting houd je je met name bezig met het schrijven van je afstudeeronderzoek of scriptieopdracht. Vanuit Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je stagebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten en krijg je de gelegenheid om ervaring op te doen binnen de Consulting praktijk. Afstuderen is mogelijk binnen verschillende teams. Op die manier kan je direct gebruik maken van de kennis die er op het vakgebied binnen Deloitte aanwezig is. Momenteel zijn wij specifiek op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Customer Solutions. Lees hier  het verhaal van Tim, stagiair bij Deloitte Costumer Solutions.

Jouw profiel

Heb jij interesse om vanuit een stage een bijdrage te leveren aan Deloitte Consulting? Dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Momenteel bezig met het laatste jaar van je universitaire studie. Relevante studies kunnen zijn (Technische) Bedrijfskunde, Technische Bedrijfswetenschappen, (Technische) Bestuurskunde, Bestuurlijke Informatiekunde, Business & ICT, Informatica & Economie, Bedrijfswiskunde & Informatica, Informatica, (Bedrijfs)Economie of Econometrie (of aanverwante opleidingen);
  • Je hebt een interesse in Consultancy en de ontwikkelingen van de (multi)nationals;
  • Je bent analytisch sterk, hebt goede research en presentatie vaardigheden en kunt denken op een (hoog) abstractie niveau;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan als consultant;
  • Je barst van de ambitie om de top te bereiken!

Jouw werkveld

De manier waarop klanten communiceren met organisaties verandert in rap tempo. Van de traditionele servicetelefoontjes en e-mails zien we een verschuiving naar chat, via de mobiele telefoon of een web-app. Door de laatste ontwikkelingen in Natural Language Processing en Artificial Intelligence (AI) zijn we steeds beter in staat deze gesprekken te laten voeren door slimme chatbots en virtuele assistenten. Hoe meer deze chatbots gemeengoed worden, hoe meer mensen afhankelijk worden van wat deze chatbots voorleggen. De uitdaging hierin is hoe het vertrouwen van gebruikers in deze tools wordt beïnvloedt, zeker nu dat deze chatbots steeds meer menselijke trekjes vertonen. Bij Customer Solutions adviseren we toonaangevende klanten over de effectieve inzet van deze innovatieve oplossingen en jouw onderzoek zal bijdragen aan de manier waarop wij deze adviezen vormgeven.

Mogelijke onderzoeksvragen zijn bijvoorbeeld:

-              Hoe beïnvloedt het tonen van een menselijke avatar het vertrouwen van de gebruiker in de virtuele assistent?

-              Hoe beïnvloedt het gebruik van natuurlijke taal (NLP) het vertrouwen van de gebruiker in de virtuele assistent?

-              Wat zijn mogelijke enablers en barriers voor adoptie van dergelijke innovaties?

Carrierepad

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Onze consultants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages