Deloitte Legal Stage Corporate/M&A

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Jouw functie als stagiair bij Deloitte Legal

Als stagiair bij Deloitte Legal maak je deel uit van een sterk groeiend team. De praktijkgroepen Corporate en M&A adviseren middelgrote tot grote internationaal opererende ondernemingen onder andere bij transacties en (her)structureringen. Als stagiair word je ingezet binnen deze praktijkgroepen en ben je betrokken bij nationale en internationale juridische vraagstukken die betrekking hebben op onder andere fusies en overnames. Je houdt je bezig met het opzetten en aanpassen van corporate structuren voor middelgrote en grote veelal buitenlandse ondernemingen.

Jouw profiel

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoe je aan onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met jou! 

  • Je bent WO Masterstudent en volgt de opleiding Nederlands Recht of Notarieel recht; 
  • Je hebt sterke affiniteit met ondernemingsrecht (en hebt dit bij voorkeur als afstudeerrichting);
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
     

Als persoon ben je energiek en leergierig. Je hebt een brede interesse en je hebt je naast je studie op persoonlijk gebied ontwikkeld door middel van nevenactiviteiten. Je kunt hierbij denken aan bestuurs- en of commissiefuncties binnen je studie- of studentenvereniging, sportieve of maatschappelijk georiënteerde activiteiten en juridische stages en/of werkstudentschappen.

What's in it for you?

  • Een geweldige kans om kennis te maken met Deloitte Legal en de rol als jurist in een multidisciplinaire organisatie;
  • De mogelijkheid om op verschillende momenten in het jaar in te stromen. Wij stemmen in overleg met jou de duur, werkdagen en kantoorlocatie af (Rotterdam of Amsterdam). 

Over Deloitte

Deloitte Legal is een internationaal opererende juridische dienstverlener voor ondernemingen en (financiële) instellingen die zowel zelfstandig als geïntegreerd met andere diensten van Deloitte klanten adviseert op de (rechts)gebieden Corporate/M&A, Regulatory & Compliance, IP/IT & Commercial en Employment & Pensions. Deloitte Legal streeft ernaar bij het leveren van haar diensten en producten gebruik te maken van de nieuwste technologieën en is sterk innovatief gedreven. Deloitte Legal maakt onderdeel uit van het internationale Legal netwerk van Deloitte, waarbij in zo’n 70 landen met 1500 juristen wereldwijd wordt samengewerkt om de klanten van Deloitte op het hoogste niveau efficiënt en effectief te voorzien van juridisch advies, waar en wanneer dat nodig is.


Met ruim 5500 medewerkers en kantoren door heel Nederland is Deloitte één van de grootste organisaties op het gebied van Consultancy, Accountancy, Tax & Legal en Financial Advisory. Je werkt samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Deloitte biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Talent ontwikkelt zich bij ons snel. Natuurlijk helpen we je daarbij, met een uitgebalanceerd en op maat gemaakt learningprogramma en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Leoni Boer op telefoonnummer +31 (0)88 288 64 85.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

Stages