Meeloopstage Strategy, Customer & Operations – Healthcare (KPMG Plexus)

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De functie

KPMG Plexus is een ambitieus en een snelgroeiend onderdeel binnen KPMG Advisory - Management Consulting. Onze adviseurs werken aan uitdagende en uiteenlopende adviesopdrachten binnen de zorgsector. Dagelijks begeleiden wij klanten in de zorg bij het (meten en) verbeteren van hun performance. Daarbij komen diverse vraagstukken aan bod: van het transformeren van het zorglandschap tot het werken met digital health en van het ondersteunen van klanten bij het beheersen van (financiële) risico’s tot het bevorderen van kwaliteit van zorg. Impact maken in de zorg, dat is waar wij ons hard voor maken.
 
De gezondheidszorg is sterk in beweging. Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat steeds meer mogelijk is en dat biedt kansen voor vernieuwing van de zorg. Nieuwe wet- en regelgeving zorgen voor verschuiving van taken binnen het zorgstelsel. Maatschappelijke ontwikkelingen hebben invloed op de vraag en het aanbod van zorg. Deze ontwikkelingen hebben invloed op de drie pijlers van het Nederlandse zorgstelsel: kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid. KPMG Plexus werkt met een hart voor de zorg aan het in balans versterken van deze drie pijlers.
 
Wil jij je samen met ons verdiepen in complexe vraagstukken binnen verschillende organisaties in de zorgsector? Wij zijn op zoek naar een topstudent die serieuze interesse heeft in een mogelijke loopbaan binnen KPMG Plexus na de studie en die daar tijdens de studie al een vliegende start mee wil maken. KPMG Plexus biedt deze kans in de vorm van een meeloopstage of afstudeerstage.
 
Wij hebben weer een plek beschikbaar! We zoeken naar een stagiair met een kwantitatief profiel en een interesse in het uitvoeren van onderzoek met een financiële/bedrijfsmatige focus. Denk bijvoorbeeld aan kostprijsonderzoek in de ouderenzorg of de gehandicaptenzorg. Als het je interessant lijkt om door middel van kwantitatief onderzoek input te leveren voor verbetering van het gezondheidszorgstelsel, dan zijn wij op zoek naar jou!

Het profiel

  • Je zit in het laatste jaar van je academische opleiding. Je doet bij voorkeur van een opleiding waarin je ervaring hebt opgedaan met financiële en/of andere kwantitatieve analyses, bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde, econometrie of beleid en management van de zorg. Kennis van bekostiging van het Nederlandse zorgsysteem is een pré.
  • Je hebt bovengemiddelde studieresultaten
  • Je bent analytisch en conceptueel sterk
  • Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet
  • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden
  • Als collega ben je betrokken en enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen en zelfreflectie
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar in de periode van begin oktober tot 1 januari. Start- en einddatum kunnen in overleg aangepast worden, maar je moet in ieder geval per begin september beschikbaar zijn. Je standplaats is Amstelveen, thuiswerken is gedeeltelijk mogelijk.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button. Solliciteren is mogelijk tot en met vrijdag 1 september 2017.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages