WO Scriptiestage Accountancy (RA) Nationale Markt Den Haag feb 2018

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij Masterstudent Accountancy , Bedrijfseconomie of Finance en op zoek naar een uitdagende scriptie stage? Kom dan bij onze Audit afdeling in Den Haag jouw scriptie schrijven!

Dit ga je doen: Jouw scriptie schrijven onder professionele begeleiding & ervaring op doen bij toonaangevende opdrachtgevers.
Als scriptie stagiair krijg je de gelegenheid om je master scriptie te schrijven in een professionele omgeving, waarbij je gebruik kan maken van de expertise van collega’s en de faciliteiten die Deloitte beschikbaar stelt.

Tijdens jouw scriptie stage bij Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je scriptiebegeleider , bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Ook kan je ook gebruik maken van onze database en ons interne vaktechnisch bureau .

De voortgang van jouw scriptie staat centraal maar daarnaast heb je voldoende gelegenheid om ervaring op te doen in het Accountancy vak. Je gaat als lid van het Audit team mee naar onze klanten en je voert onderdelen van een controle uit of helpt bij het beoordelen van de administratieve organisatie . Je wordt professioneel begeleid door een supervisor die de opdracht bij de klant coördineert. Tijdens jouw scriptie stage kijk je samen met je persoonlijke stagebegeleider naar jouw eigen ontwikkeling en de voortgang van je thesis. Jaarlijks verzorgen we ook een aantal evenementen voor onze stagiairs, zodat je een goede indruk krijgt van onze cultuur en sfeer.

Dit ben jij: een ambitieuze Master student die de top wil bereiken! Om als scriptant bij ons aan de slag te gaan:

  • Ben je bezig met het laatste jaar van je studie WO Accountancy, Bedrijfseconomie of Finance;
  • Heb je een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;
  • Ben je een echte teamplayer ;
  • Heb je de ambitie om net zoals je aankomende collega’s de beste in je vakgebied te worden.

Je werkveld

Onze Nationale Markt praktijk in Den Haag bestaat uit twee teams met elk hun eigen klantenpakket, namelijk het Mid Market team en het team van de Public Sector.
Wanneer je binnen onze Nationale Markt praktijk start is het mogelijk om in beide teams te werken en met verschillende soorten klanten in contact te komen. Het is ook mogelijk om exclusief voor een van beide teams te werken. Indien gewenst kan je ook op een later moment in je carrière kiezen om voor één van beide teams te werken.

Het Mid Market team  werkt voor  controleplichtige MKB bedrijven en grote spelers op nationaal niveau met een omzet variërend van 50 miljoen tot 2 miljard . Binnen het klantenpakket van de Mid Market praktijk vind je veelal familiebedrijven, waarbij zowel de onderneming als de ondernemer centraal staat. Onze klanten zijn werkzaam binnen diverse branches waaronder Telecom, Media en Technology, Industrie, Transport, Logistiek, Bouw en Vastgoed.

Het  Public Sector team  werkt voor middelgrote en grote klanten in de publieke sector. Hier maak je het verschil bij non-profit organisaties zoals ministeries, ziekenhuizen, woningcorporaties , gemeenten en musea. Je houdt je bezig met issues als privatisering en subsidiëring en bent een belangrijke schakel voor bijvoorbeeld het College van Burgemeester & Wethouders.

Je collega's binnen het Public Sector  team zijn pioniers op het gebied van publicaties binnen een sector waar ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Niet alleen is je werk maatschappelijk relevant maar zie je vaak ook direct de maatschappelijke impact van je bijdrage.


Wil jij weten hoe het is om binnen onze Nationale Markt praktijk je carrière te lanceren? Lees dan ook de blog van onze collega Jochem de Vrie via https://www.werkenbijdeloitte.nl/blog/jochem-van-de-vrie/aan-de-slag-als-accountant.html

Jouw toekomst: Topscriptie leidt tot topbaan.
Na een geslaagde scriptie stage periode bieden wij jou graag een functie aan als startend accountant.
Als starter ben je vastberaden om de top te bereiken. Wij willen jou daar graag bij helpen. Zo start je vanaf dag één met de RA-opleiding. Daar blijft het echter niet bij. Wij faciliteren opleidingen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Na een periode van twee tot drie jaar vorm je je tot een breed inzetbare accountant en ga je je toespitsen op het sparren met de klant en het begeleiden van junior collega’s.

Ons aanbod: Werken met inspirerende collega's én een goede stagevergoeding.
Zoals je van een grote zakelijke dienstverlener mag verwachten ontvang je bij ons een goede stagevergoeding, een laptop, professionele begeleiding in een stimulerende en ambitieuze werkomgeving. Wij bieden jou de middelen om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Je ontmoet daarnaast regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages