HBO/WO Stagiair Tax - Aruba

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Tax afdeling Aruba

Je krijgt als staigair kijkje in de keuken op de Tax afdeling op Aruba. Je wordt begeleid door een stagebegeleider en maakt kennis met administratieve werkzaamheden met betrekking tot de Tax deelprocessen. Daarnaast zul je, als onderdeel van het Tax team, in de gelegenheid worden gesteld ondersteuning te bieden aan voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van belastingadviezen (o.a. literatuuronderzoek), gericht op het optimaliseren van de fiscale positie van cliënten. Een uitdagende stage waarbij je het geleerde gelijk in praktijk kan brengen en, vice versa, de praktijk ervaring in de rugzak kan meenemen in de reis van opleiding naar het werkzame leven.

Ben jij een fiscale topper?

Voldoe jij aan de volgende eisen? Dan maken we graag kennis met jou!

  • Je bent minimaal derdejaars HBO/WO student Fiscale Economie of Fiscaal Recht;
  • Vanaf september ben je 3 tot 5 maanden fulltime beschikbaar op Aruba;
  • Je hebt geen begeleiding nodig vanuit Nederland voor je stage, zodat je zelfstandig stage kunt lopen op Aruba;
  • Enthousiast, zelfstandig, flexibel en gemotiveerd zijn je op het lijf geschreven;
  • Je bent een echte teamspeler, maar kunt ook heel goed zelfstandig werken;
  • Je beheerst Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift; 

Stageperiode

Deloitte biedt een prettige stage omgeving met passende begeleiding en een marktconforme stagevergoeding. De gewenste ingangsdatum van de stage is vanaf september 2017, voor een periode van drie tot vijf maanden.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer Rudie Teerling, Manager Tax, op tel: (+2975286234). Je kunt je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae e-mailen naar ddchrm@deloitte.cw. Je ontvangt binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging.

Jouw Carrière

Deloitte Touche Tohmatsu Limited is wereldwijd toonaangevend in financiële dienstverlening en advies. Deloitte richt zich op accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening. Deloitte Dutch Caribbean heeft kantoren op Curaçao, Aruba en Bonaire en is ook actief op de andere eilanden binnen de Dutch Caribbean. Wij zijn voor onze vestiging op Aruba op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van Tax stagiair. 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages