Werkstudent Real Estate & Partnerships

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw functie als Werkstudent Real Estate & Partnerships

Passie voor en ervaring met financiële en vastgoedvraagstukken, ben je sterk resultaat gedreven en wil je werkervaring opdoen in een dynamische omgeving? Dit kun je helemaal kwijt bij Deloitte Real Estate, één van de grootste adviesorganisatie en meest gewaardeerde adviseurs op het gebied van vastgoed. Wij zijn namelijk op zoek naar een ambitieuze masterstudent in een Finance of vastgoedstudie die affiniteit heeft met vastgoed en financiële werkzaamheden.

Als werkstudent in het Real Estate & Partnerships team zijn je werkzaamheden gevarieerd. Tijdens het sollicitatieproces bekijken we samen met jou op welk gebied we je het beste kunnen inzetten. Zo kun je meewerken bij onder andere business cases voor gebieds- en vastgoedontwikkelingen, grondbeleid voor gemeenten, analyses van vastgoedportefeuilles, verkoop- en financieringsmemoranda, vastgoedwaarderingen, financiële analyses en modellen, offertes en klantenpresentaties. Bovendien bereid je adviezen voor, analyseer je marktgegevens en werk je voor en met een brede groep klanten.

Binnen elk project variëren je taken en verantwoordelijkheden, wat het werk afwisselend maakt. Je focus zal voor een belangrijk deel liggen op het maken van financiële analyses. Financiële affiniteit en skills zijn daarom belangrijke basisvoorwaarden. Dit betekent niet dat je werk alleen maar financieel zal zijn. Van een werkstudent worden ook andere adviesvaardigheden verwacht, zoals analyseren, rapporteren, presenteren en communiceren.

Benieuwd hoe Business Analyst Niels van der Windt deze combinatie tussen Finance en Real Estate ervaart? Klik hier om zijn ervaringen te lezen!

Jouw profiel als Werkstudent Real Estate & Partnerships

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

  • Masterstudent (Real Estate) Finance, Economie, Bedrijfskunde met duidelijk aantoonbare affiniteit met vastgoedvraagstukken of een andere financiële WO studie;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een gedreven en proactieve teamspeler, die naast zijn/haar studie nevenactiviteiten ontplooit bij de universiteit, studie-, studenten-, of sportvereniging;
  • Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, met oog voor kwaliteit;
  • Goede communicatieve eigenschappen, sensitief en een scherp waarnemingsvermogen;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, zelfkritisch, staat open om te leren;
  • Sterk conceptueel denkniveau, in staat dit te vertalen naar concrete oplossingen;
  • Ambitieus, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk.

Jouw werkveld binnen Real Estate & Partnerships

Deloitte Real Estate & Partnerships is een team van 60 medewerkers actief op het terrein van gebieds- en vastgoedontwikkeling, real estate finance en transacties, portfolio advisering, locatiestrategie en partnerships & ecosystemen. Deloitte Real Estate & Partnerships werkt voor een brede groep opdrachtgevers in zowel de publieke als private hoek; (institutionele) beleggers, financiële instellingen, pensioenfondsen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, corporates, overheden, woningcorporaties, en zorginstellingen.

Samen met M&A en Pension Advisory is Deloitte Real Estate & Partnerships onderdeel van Deloitte Financial Advisory Services ( FAS ). Binnen FAS werken ongeveer 225 medewerkers. FAS is actief op het gebied van complexe financiële transacties, Mergers and Acquisitions (M&A), waaronder Corporate Finance en due diligence, Real Estate en pensioenen. De werkzaamheden lopen uiteen van financieel advies bij bedrijfsovernames tot het realiseren van financiering voor grote nieuwbouwprojecten. Maar ook Financial Modelling, strategisch vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling en waardebepaling van contracten en pensioenen komen aan bod.

Jouw carrièrepad

Bij Deloitte werk je samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s in vaak multidisciplinaire teams. In de open, informele, maar professionele bedrijfscultuur is veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. De lijnen zijn kort, waarbij ook jij in de discussie wordt betrokken. Stel veel vragen, denk mee met de business en buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen, laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent vanzelfsprekend. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback. Daarnaast bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Filique Roosendaal op telefoonnummer +31882882833.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages