Stagiair Ondernemen, innoveren & groeien

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Uitstekend
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij ervaring opdoen in de wereld van innovatieve, startende ondernemers en in het beoordelen van hun businessplannen? Ter ondersteuning van ons Amsterdamse team zoeken wij vanaf juli 2017 een stagiair Ondernemen, innoveren & groeien.

Wat ga jij doen?
Voor verschillende ondernemingen in de metropoolregio Amsterdam voer jij marktonderzoeken uit. Je leert bedrijfsconcepten te toetsen op haalbaarheid en krijgt gevoel voor nieuwe businessmodellen. Ook help je om ambitieuze starters met innovaties en vernieuwende concepten te traceren in de regio Noord-Holland. Bijvoorbeeld via online bronnen, evenementbezoeken en interviews. Zo maak je kennis met de dynamische start-up-wereld, waarin kleine ondernemingen - mede dankzij investeerders - snel kunnen uitgroeien tot grote spelers.

Door (social media-)marketing en de organisatie van events voor ondernemers en investeerders draag je daarnaast bij aan de profilering van KplusV. Samen met jou ontwikkelen we deze stageopdracht verder.

"Deze stage is de perfecte manier om mezelf te ontwikkelen in de onderwerpen die me na aan het hart liggen: ondernemerschap, innovatie en bedrijfsgroei", vindt onze huidige stagiair Christiaan Roskam. "De persoonlijke sfeer en nauwe samenwerking met gedreven collega's maken dat ik professioneel en persoonlijk gezien kan groeien. Daarbij is mijn motto: Ambitie is durven doen waar je goed in bent; doe dat dus ook!"

Wat neem je mee?

  • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht en ambitieus.
  • Jouw interesse is breed en je durft initiatief te nemen.
  • Je hebt gevoel voor ondernemen en bedrijfsconcepten.
  • Kennis van marketing en ervaring met social media zitten ook in jouw bagage.
  • Je denkt en werkt op hbo- of academisch niveau, door een studie Commerciële economie, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar.

Wat bieden wij?

  • Een meewerkstage van minimaal drie dagen per week, voor vier tot zes maanden. Startend vanaf juli 2017.
  • Een plek om ervaring op te doen in de interessante en actuele wereld van start-ups en innovaties.
  • Veel ruimte om te leren; zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.
  • Ons Amsterdams kantoor als standplaats. Je werkt dan op het Science Park, waar technische kennis, onderzoek en innovatieve bedrijvigheid samenkomen.
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Interesse gewekt?
Zie jij het zitten om als stagiair in de ondernemerswereld te duiken? Stuur ons je cv en een korte motivatie. Gebruik hiervoor de Solliciteer-button.

Nog vragen? Neem dan contact op met Thomas Ticheloven (telefoon: 06-27 08 55 33 en mail: t.ticheloven@kplusv.nl). Bezoek ook eens onze website en maak uitgebreid kennis met KplusV.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KplusV

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Uitstekend

Solliciteren

Meer stages