Afstudeerstage IT (WO): het echte werk

Yellowtail

Stage informatie

Bedrijf: Yellowtail

Locatie: Naarden

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Uitstekend

Solliciteren

Hoe kun je na je studie klaar zijn voor het ‘echte werk’? Nou, door het ‘echte werk’ te doen terwijl je afstudeert! Bij Yellowtail krijg je een interessante opdracht die echt belangrijk is. Je zult je snel geen stagiair meer voelen. Want je bent bezig met het ‘echte werk’

Een interessante opdracht doen die echt belangrijk is, je snel geen stagiair meer voelen, goede begeleiding krijgen en je master afronden in een innovatieve en leerzame omgeving; dat is afstuderen volgens Yellowtail. Je kunt het ervaren, als je tenminste na je master klaar wilt zijn voor het ‘echte werk’.

Bij Yellowtail ben je alles behalve een nummertje. En juist niet als afstudeerder. Bij ons hoef je geen koffie te halen of de lunch klaar te zetten. Je opdracht ligt later ook niet onder een laag stof in de kast. Nee, je bent vanaf dag één een ‘Yellowtailer’ en echt van belang voor de organisatie.

Neem als voorbeeld onze Dennis. Dennis heeft door zijn onderzoek naar Robotisering in de Hypotheekmarkt zich binnen no-time opgewerkt tot Mr. Robo-advies binnen Yellowtail. Hij heeft dit zelfs gepubliceerd in het tijdschrift InFinance. Als klap op de vuurpijl sprak hij ook nog samen met onze director Gert Vasse op het hoofdpodium van hypotheekcongres HypoVak 2017. En hij is dus een afstudeerder. Maar wel eentje volgens de ‘Yellowtail-way’. En Dennis is dus ook bezig met het ‘echte werk’.

Bij Yellowtail groeien wij op dit moment stevig door. Innovatie zit in ons DNA en nieuwe initiatieven zijn belangrijk voor ons. Op dit moment hebben wij dan ook meerdere opdrachten die niet kunnen wachten om opgepakt te worden. Heb je interesse om één van deze opdrachten jezelf eigen te maken en onze nieuwe specialist te worden op dat onderwerp?

Als je dat wilt, doe je dat in een bedrijf waar je:

 • onder begeleiding van een of meerdere consultants jezelf snel verdiept in de markt;
 • stappen zet op een vlak waar het bedrijf zich nog niet heeft begeven;
 • je uitgedaagd wordt om je op jouw manier je onderscheiden;
 • veel informatie op kunt doen omtrent hypotheken en pensioenen;
 • je je persoonlijk kunt ontwikkelen middels de door Yellowtail georganiseerde trainingen;
 • alle collega’s op een informele manier leert kennen, waar je samen mee luncht, op vrijdagmiddag een drankje mee drinkt in ons stamcafé of tijdens een potje zaalvoetbal.

Voor wat, hoor wat
Goede begeleiding, een opdracht die van waarde is voor het bedrijf, meedraaien als een volwaardige collega en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling… Veel stageplaatsen zeggen het, bij Yellowtail kun je er op rekenen. Bij deze opdracht hoort ook:

 • een marktconforme stagevergoeding
 • veel sociale activiteiten, zoals de hackathon, bedrijfsuitjes (deze zomer gaan we naar Barcelona), sporten (bijv. zaalvoetbal) en borrels
 • mogelijkheid om mee te doen met door Yellowtail georganiseerde cursussen en trainingen
 • vanuit huis werken

Het vertrekpunt
Je bent klaar om de laatste stap in je master te zetten en je wilt voorbereiden voor het ‘echte’ werk. En als je dit wilt doen in een omgeving die je alle ruimte geeft, ben je:

 • bezig met een master wo in de richting bedrijfskundige informatica, artificial intelligence, kennistechnologie, informatica of aanverwante studies;
 • een persoon met haarscherpe analytische skills; informatie verwerk je razendsnel en gestructureerd;
 • ijzersterk in het communiceren op alle vlakken en niveaus, voor klanten en collega’s;
 • elke vrijdag net zo lang op de borrels als Dennis.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Mail dan Marloes Scheffers via mscheffers@yellowtail.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Yellowtail

Locatie: Naarden

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Uitstekend

Solliciteren

Meer stages

Stages