Stagiaire

Altuïtion

Stage informatie

Bedrijf: Altuïtion

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Altuïtion helpt bedrijven effectief in te spelen op -met name onbewuste- klantbeleving, zodat klanten de relatie met uw organisatie niet als onverschillig beleven, maar zich écht loyaal voelen. Door die factoren te vinden die voor klanten het verschil maken. 

Samen met de medewerkers van onze klanten gaan we -op innovatieve wijze-  het merk, de propositie en/of serviceproces opnieuw vormgeven. Wij noemen dit engagement engineering. Met als resultaat oprecht tevreden klanten en een tot 15x hogere loyaliteit. Er worden commerciële doorbraken gerealiseerd die hand in hand gaan met doorbraken in efficiency in klantcentrale processen, gerealiseerd door de eigen betrokken medewerkers begeleidt door consultants van Altuïtion. Doordat zij zich diep ingeleefd hebben in de belevingswereld van de klanten. 

Voor de versterking van onze dienstverlening zoeken wij een student die ons inspireert en helpt bij het zoeken en vastleggen van 9+ cases uit binnen- en buitenland. 9+ Cases zijn voor ons inspirerende voorbeelden van bedrijven en organisaties die hun klanten (in hun hart) weten te raken met hun klantbediening bij het klant worden of in de fase van klant zijn. De cases zetten wij in om onze klanten te inspireren en onze dienstverlening aan te scherpen.

Voor nadere informatie verwijzen we je naar www.altuition.nl en ons laatste managementboek ‘Klanthelden® in de 9+ organisatie; excelleren in emotionele klantbeleving’.

Wij ontvangen je reactie en CV graag per mail via luc@altuition.nl (073-6469393). Voor vragen kun je contact opnemen met Luc Kleijnen.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Altuïtion

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Stages