Marketing stage bij Clients & Industries

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Ben jij op zoek naar een marketing stage?

Wil jij praktijkervaring opdoen naast je HBO of WO opleiding? Als stagiaire ben je onderdeel van het Clients & Industries team van Deloitte Nederland en richt jij je op de uitvoering van marketingactiviteiten en projecten, zoals het inzetten van social media binnen Deloitte, het lanceren van publicaties en de organisatie van evenementen.

Je speelt een belangrijke rol in het vermarkten van de diensten en kennis die bij de vele specialisten binnen Deloitte aanwezig is. Hierdoor kom je snel in contact met de verschillende afdelingen binnen Deloitte.

Extern krijg je de mogelijkheid om Deloitte goed op de kaart te zetten: je verzorgt de communicatie van evenementen en marketing programma’s en zorgt dat publicaties en onderzoeken hun weg vinden naar de juiste doelgroepen. Je bent bovendien binnen het team mede aanspreekpunt ten aanzien van de operationele planning en uitvoering. Je maakt deel uit van diverse projectteams waarin je de Senior Marketing Consultants en Marketing Managers ondersteunt.

Als stagiair werk je mee aan de uitvoering van projecten, programma’s en events:

  • Je participeert in verschillende marketingprojecten en/of programma’s. Tijdens deze meewerkstage hebben de eerdere stagiaires meegewerkt aan: marketingcampagnes, het vernieuwen van de corporate website, het lanceren van publicaties, de organisatie van evenementen en het doen van marktonderzoek (zowel intern als extern).
  • Je zet marketinginstrumenten in voor het bereiken van verschillende doelgroepen. Hierbij staat het verbinden van verschillende marketinginstrumenten met elkaar centraal.

Volg jij een WO of HBO opleiding op het gebied van Communicatie of Marketing?

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande stage-omschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Momenteel volg je een HBO of WO opleiding op het gebied van marketing, communicatie of bedrijfskunde met marketing als minor en/of afstudeerrichting;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent in staat om deelprojecten uit te voeren;
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent pro-actief;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent een echte teamspeler;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt affiniteit met marketingcommunicatie;
  • Kennis van en/of ervaring met de inzet van marketingcommunicatiemiddelen is gewenst;
  • Je bent per januari / februari 2019 beschikbaar voor minimaal 32 uur per week beschikbaar voor +/- 5 maanden. (Het instroommoment is in overleg te bepalen).

Het combineren van deze meewerkstage met een afstudeeronderzoek is (in overleg) mogelijk.

De C&I afdeling

Om onze partners te ondersteunen in de marktbewerking, beschikt Deloitte over een Clients & Industries support organisatie, die zorg draagt voor marktbewerkingsstrategie, salesondersteuning, research en account & industry ondersteuning. Deze afdeling ontwikkelt en voert marketinginitiatieven uit om de business te ondersteunen bij het aantrekken van (nieuwe) klanten. Op de afdeling is plek voor een stagiaire die bijdraagt aan de uitvoering van de lopende marketing projecten.

Dit is Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services (FAS). Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt. Deloitte heeft een open en professionele bedrijfscultuur. Innovatie en eigen initiatief staan centraal. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je te werken in een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van van de sollicitatieprocedure.

Geef in jouw motivatiebrief duidelijk aan waarom je stage wilt lopen op de C&I afdeling van Deloitte.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages