Werkstudent IT Risk

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Starten als werkstudent bij Deloitte

Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om tijdens je studententijd al een beeld te vormen van de werkzaamheden van een consultant. Als werkstudent zijn je werkzaamheden zeer gevarieerd en is er volop ruimte om te leren. Deloitte biedt je een stimulerende omgeving, waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van collega’s. Op deze manier kan je individueel groeien en naast je studie alvast een basis leggen voor een succesvolle carrière.

Deloitte IT Risk

Om klanten zo optimaal mogelijk te bedienen is Deloitte georganiseerd in marktsectoren (Industries). Via deze Industries worden de diensten die Deloitte levert, zoals IT Risk Advisory, in de markt gezet. Als werkstudent werk je aan het optimaliseren van de klant- en marktbenadering voor Deloitte IT Risk Advisory.

Hierbij ondersteun je de teams dat verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld de Financial Services Industry (FSI), Technology, Media & Telecom (TMT) markt of de Consumer Business markt in hun werkzaamheden om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Je houdt je bezig met het uitvoeren van marktanalyses en het uitwerken van nieuwe proposities voor onze klanten.

Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en haalt informatie op bij onze Subject Matter Experts om de nieuwste diensten in de markt te zetten. Denk aan proposities over de impact van DevOps op IT Governance, vertrouwen op Blockchain voor (financiële) transacties, SAP hacking, controle houden over Cloud Services en Continuous Control Monitoring – om er een aantal te noemen.

Al deze onderwerpen bieden kansen voor onze klanten - in elke sector weer nét op een andere manier. Jij wilt en kunt ons gaan helpen om dit te doorgronden en concreet te maken!

Jouw profiel als werkstudent

Ben jij de kandidaat die ons komt versterken binnen dit team? Dan heb jij het volgende profiel:

 • Laatstejaars Bachelor en/of Master student Information Studies, Informatiekunde/Information management, Technische Bedrijfskunde, (Bestuurlijke) Informatica, Business & ICT, Business Information Management, Informatica & Economie of soortgelijke (technische) studies of Bedrijfskunde met een sterke affiniteit met IT;
 • Beschikbaar voor minimaal twee dagen per week voor minimaal een half jaar;
 • Je opereert goed in teamverband;
 • Eigenschappen als analytisch, zelfstandig, kritisch en resultaatgericht zijn je op het lijf geschreven;
 • Je vindt het niet erg om stapje extra te zetten en hebt het vermogen om te kunnen presteren onder druk;
 • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan binnen Deloitte.

Je werkveld binnen Risk Advisory

Binnen Risk Advisory werken ongeveer 700 professionals in vier verschillende service area’s;

 • Governance, Regulatory & Risk (GRR)
 • Control, Transformation & Assurance (CTA)
 • Cyber Risk Services (CRS)
 • Technology Enabled Solutions (TES)

Binnen deze vier competenties werken o.a. Data Analisten, IT Auditors, Internal Auditors, Risk Consultants en Security & Technology specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het kantoor in Amsterdam en in veel gevallen zal je ook werkzaam zijn op locatie bij cliënten in binnen- en buitenland.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Elise Guit op telefoonnummer 088-2888780.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages