Werkstudent Marketing & Communicatie Risk Advisory

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Ben jij op zoek naar een bijbaan in communicatie?

Ben je tekstueel sterk, goed in Engels in woord en geschrift en lijkt het je leuk om binnen een grote internationale organisatie praktijkervaring op te doen naast je HBO of WO opleiding? Dan ben je bij Deloitte Risk Advisory aan het goede adres.

Als werkstudent ben je onderdeel van het Central Operations team van Deloitte Risk Advisory en richt jij je op de interne communicatie van Risk Advisory en de organisatie van klant evenementen.

Als werkstudent communicatie is het jouw uitdaging om samen met het team ervoor te zorgen dat de interne communicatie binnen Risk Advisory goed verloopt. Zo ondersteun je bijvoorbeeld bij het leveren van content voor de website, schrijf je nieuwsberichten voor de interne nieuwsbrief, bied je ondersteuning op het gebied van communicatie rondom evenementen en denk je na over de ontwikkeling van nieuwe communicatie middelen.

Kortom, een veelzijdige functie waar je je talenten optimaal kunt benutten! Wil jij meer weten over de werkweek van een werkstudent binnen het Risk Advisory Marketing & Communicatieteam, lees dan de blog voor meer informatie!

Jouw profiel

Als je wordt uitgedaagd door bovenstaande omschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent HBO of WO geschoold en zit in de laatste fase van je opleiding
  • Je hebt affiniteit met communicatie & marketing
  • Je houdt ervan om te schrijven en beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent creatief en vindt het leuk om mee te denken over het reilen en zeilen binnen een grote organisatie
  • Je kunt prima zelfstandig werken, bent proactief en neemt graag initiatief
  • Je hebt affiniteit met internationalisering
  • Kennis van CMS is een pré
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar vanaf januari 2018 voor +/- 6 maanden.

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Geef in jouw motivatiebrief duidelijk aan waarom je werkstudent Marketing & Communicatie bij Risk Advisory wilt worden.

Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Risk Advisory, Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt. Deloitte heeft een open en professionele bedrijfscultuur. Innovatie en eigen initiatief staan centraal. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je te werken in een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

Risk Advisory - Central Operations

Het Central Operations team is een team met jonge professionals die bijdragen aan de doelstelling van Risk Advisory door optimaal samen te werken met de business. Je maakt deel uit van diverse projectteams waarin je de Senior Marketing & Communicatie consultant ondersteunt.

Wordt je uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages