Meewerkstage Accountancy HBO (RA) Amsterdam per februari 2018

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Wij zijn op zoek naar jou!

Als meewerk stagiair ga je als lid van het Audit team mee naar onze klanten en voer je onderdelen van een controle uit of help je bij het beoordelen van de administratieve organisatie. Je wordt professioneel begeleid door een Supervisor die de opdracht bij de klant coördineert waar jij meewerkt. Tijdens jouw stageperiode kijk je samen met je persoonlijk stagebegeleider naar jouw eigen ontwikkeling en de voortgang van je stage.

Jouw toekomst: stage leidt tot topbaan.
Na een geslaagde stage periode zien we je graag terug als scriptie stagiair of blijven we met je in contact voor een toekomstige functie als startend accountant.
Hoe ziet die toekomst eruit als accountant? Je start vanaf dag één met de RA-opleiding. Daar blijft het echter niet bij. Wij faciliteren opleidingen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Na een periode van twee tot drie jaar vorm je je tot een breed inzetbare accountant en ga je je toespitsen op het sparren met de klant en het begeleiden van junior collega’s.

Binnen onze RA-praktijk onderscheiden we twee afdelingen:

  • In de Nationale Markt (Mid Market) kijk je in de keuken van controleplichtige MKB-bedrijven en grote spelers op nationaal niveau. Je duikt in belangrijke vraagstukken zoals bedrijfs- en risicoanalyse, bedrijfsopvolging, beloning, de samenstelling van jaarrekeningen en verzelfstandiging.
  • Bij Public Sector maak je het verschil bij non-profit organisaties zoals ministeries, ziekenhuizen, woningcorporaties , gemeenten en musea. Je houdt je bezig met issues als privatisering en subsidiëring en bent een belangrijke schakel voor bijvoorbeeld het College van Burgemeester & Wethouders.

Ons aanbod: Werken met topopdrachtgevers én een goede stagevergoeding!

Zoals je van een grote zakelijke dienstverlener mag verwachten ontvang je bij ons een goede stagevergoeding , een laptop, professionele begeleiding in een stimulerende en ambitieuze werkomgeving . Wij bieden jou de middelen om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Je ontmoet daarnaast regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

Dit ben jij: een ambitieuze student die de top wil bereiken!

Om als meewerk stagiair bij ons aan de slag te gaan:

  • Ben je bezig met het derde jaar van je HBO studie Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Ga je stage lopen per februari 2017 ;
  • Heb je een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;
  • Ben je een echte teamplayer ;
  • Heb je naast je studie ook tijd besteed aan nevenactiviteiten en heb je actief deelgenomen aan een studentenvereniging, bestuur, commissie of sportvereniging;
  • Heb je de ambitie om net zoals je aankomende collega’s één van de besten in je vakgebied te worden.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Rebecca Schouten op telefoonnummer +3188 288 8882.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages