Werkstudent met Bedrijfskundige/IT achtergrond voor Tax Management Consulting

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De fiscaliteit combineren met Audit en Consultancy?

Binnen het Tax Management Consulting team zijn wij op zoek naar een enthousiaste WO student die een bijzondere belangstelling heeft voor consultancy, financiële dienstverlening en fiscaliteit. Je bent analytisch sterk, hebt cijfermatig inzicht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je wilt je tijdens je studie al breed ontwikkelen.

Tax Management Consulting behandelt fiscaal gerelateerde vraagstukken vanuit een (bedrijfs)proces gedachte. Onze professionals houden zich in een aantal teams bezig met specialistische dienstverlening binnen verschillende takken van TMC. Bij Finance Transformation worden er bijvoorbeeld ondernemingsstrategieën vertaald naar een strategie voor de fiscale afdeling. Horizontaal toezicht en tax control framework zijn onderdelen van Risk. Tax Accounting gebeurt bij Accounting & Reporting. Aangiften opstellen wordt steeds meer een proces en bovendien een automatiseringsvraagstuk. Dit valt onder Compliance Automation. Dwars door deze vier teams worden vraagstukken gesteld over software-oplossingen (Data Optimisation) en de menselijke gevolgen daarvan (CoSourcing).

Als werkstudent in het TMC team zullen je werkzaamheden gevarieerd zijn en tijdens het sollicitatieproces zal samen met jou bekeken worden op welk gebied we je het beste kunnen inzetten.

Ben jij de werkstudent die we zoeken?

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

  • je zit in de master van je WO studie. Studierichting is breed, te denken valt aan Bedrijfswetenschappen, Technische Bedrijfskunde, ICT etc.
  • je bent ten minste drie maanden, minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • je bent ambitieus
  • je bent een teamplayer
  • je hebt een pro-actieve werkhouding
  • affiniteit met cijfers

Dit is Deloitte

Deloitte heeft de grootste Tax-praktijk van de ‘big 4’ belastingadvieskantoren. Er werken in Nederland binnen het specialisme Tax ongeveer 850 medewerkers. Tax is gestructureerd in drie disciplines met elk zijn eigen expertise: Global Business Tax, Indirect Tax en Global Employer Services.  

Met ruim 4500 medewerkers en kantoren door heel Nederland is Deloitte één van de grootste organisaties op het gebied van Consultancy, Accountancy, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Deloitte biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

Grijp je kans!

Binnen Deloitte zijn er verschillende opties mogelijk voor studenten. Je kunt na een werkstudentschap je scriptie bij ons schrijven of je kunt als je eenmaal afgestudeerd bent bij ons aan de slag als Analyst. 

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Babette Hoes op telefoonnummer +31 (0)88 288 75 49.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages