Werkstudent Customs Automation

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij een impact maken die er toe doet?

Als werkstudent ga je aan de slag in een team waarbij je de sfeer kan proeven en meewerkt in de dagelijkse praktijk van de belastingadviseurs. Je krijgt een vaste begeleider bij wie je terecht kunt met je vragen. Een werkstudentschap is niet alleen een goede manier om de theorie in de praktijk te brengen, maar ook om te kijken of wij jouw werkgever voor de toekomst zijn.

Voor ons Global Trade Advisory Digital team zijn wij op zoek naar een werkstudent Customs Automation. Als werkstudent zit jouw passie in het ontwikkelen, verbeteren en onderhouden van diverse IT-oplossingen, die dagelijks gebruikt worden door onze klanten om hun processen met betrekking tot de douaneverplichtingen te automatiseren. Denk hierbij aan het verzorgen van douanecontent, ondersteuning geven aan de gebruikers, het testen van de applicaties, datawarehousing et cetera. In het team werk je samen met ontwikkelaars en adviseurs, zodat je van beide kanten kunt leren en je leercurve steil te noemen is.

Je krijgt een vaste begeleider bij wie je terecht kunt met je vragen. Een werkstudentschap is niet alleen een prima manier om de theorie in de praktijk te brengen, maar ook om te kijken of wij jouw werkgever voor in de toekomst zijn.

Kiezen voor een specialisatie binnen Deloitte sluit de anderen niet uit. Na je werkstudentschap blijf je jezelf binnen Deloitte ontwikkelen. Als afgestudeerd fiscalist start je in het  TOP traineeship . Waar je ook werkt, je wordt omringd door toptalent; ambitieuze, hoogopgeleide collega’s die graag en veel samenwerken.

Jouw profiel

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je volgt een kwantitatief georiënteerde HBO of WO opleiding zoals Informatica, Econometrie of Wiskunde.
  • Kennis van SQL en andere database technieken waar je direct mee aan de slag kunt is een pre.
  • Je hebt programmeerkennis of bent bereid dit te leren. Denk bijvoorbeeld aan Java, Spring, Hibernate, JQuery, et cetera.
  • Je beschikt over een goede mix van analyse-, IT- en (financiële) datakennis.
  • Je opereert goed in teamverband en hebt een professionele uitstraling.
  • Eigenschappen als teamspeler, breed geïnteresseerd, zelfstandig, kritisch en resultaatgerichtheid zijn je op het lijf geschreven.
  • Je hebt een goed gevoel voor humor.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw werkveld binnen Deloitte

Binnen Indirect Tax zijn ongeveer 130 professionals met uiteenlopende achtergronden actief. Deze professionals adviseren bedrijven (variërend van middelgrote, nationale tot grote internationale ondernemingen) op het gebied van omzetbelasting (BTW) en douane. Brainstormen over een optimale inrichting van de btw- en douane-functie, het uitvoeren van een due diligence-onderzoek voor een grote overnames, het verzorgen van de compliance en het implementeren van specifieke tools behoort tot de activiteiten die worden uitgevoerd. In steeds toenemender mate spelen ook digitale oplossingen daarbij een rol. Het belang van indirecte belastingen is de laatste jaren sterk gegroeid en de risico’s alsook besparingsmogelijkheden zijn toegenomen. Wij zien dat cliënten het steeds belangrijker vinden om niet alleen op een efficiënte manier met deze indirecte belastingen zelf om te gaan maar ook nadenken en assistentie vragen om de toegenomen cash flow impact die dit met zich meebrengt te verkleinen en zo besparingen te realiseren op bijvoorbeeld de kosten van hun supply chain en logistiek.

Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit kantoren in Amsterdam en Rotterdam.

Grijp je kans!

Met ruim 5500 medewerkers en kantoren door heel Nederland is Deloitte één van de grootste organisaties op het gebied van Consultancy, Accountancy, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Deloitte biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Talent ontwikkelt zich bij ons snel. Natuurlijk helpen we je daarbij, met een uitgebalanceerd en op maat gemaakt learningprogramma en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Babette Hoes op telefoonnummer +31 (0)88 288 75 49.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages