Afstudeerstage Strategy & Operations: De 'insight driven' organisatie

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Schrijf je scriptie bij Operations Consulting!

Ben je in de eindfase van je studie en ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan? Dan is Deloitte Consulting, de grootste Consulting praktijk ter wereld, zeker wat voor jou!

Onder druk van hyper competitieve omgevingen, technologische ontwikkeling en continu veranderende regulering zoeken organisaties steeds meer naar gepaste oplossingen waarbij het verzamelen van klant– en procesdata als basis dient voor stuurinformatie van het management. In het gehele organisatielandschap zijn in de afgelopen jaren investeringen gedaan in systemen om deze dataverzameling te ondersteunen en zijn grote slagen gemaakt in het digitaliseren van dossiers, werkwijzen en resultaten. De ontwikkeling waarin data is gepromoveerd tot waardevolle asset van de organisatie lijkt echter nog onvoldoende geïntegreerd in de dagelijkse processen, welke nog altijd grotendeels worden gebaseerd op historische data, brainstormsessies en gut feeling .

Jouw onderzoek zal zich richten op het toepassen en integreren van data in processen, specifiek gericht op de publieke sector, één van de meest data-rijke, maar nog beperkt data-gedreven sector van Nederland. Als stagiair richt je je op het gebied van Operational Excellence, specifiek op het snijvlak van continuous improvement , effective steering en actionable strategy . Onderzoeksvragen die hierbij centraal staan zijn onder andere: wat is de invloed van data op organisatieprocessen? Hoe kan de dynamiek van data worden geïntegreerd in organisatie– en procesontwikkeling? Wat zijn de consequenties voor het dagelijkse en strategische management van organisaties? Denk verder aan vragen als:

  • Hoe worden organisatieroutines beïnvloed door data?
  • In hoeverre is een data-gedreven organisatie gewenst in de verschillende segmenten binnen de publieke sector (zorg/onderwijs/rijksoverheid/lokaal middenbestuur)?
  • Hoe wordt in organisaties gereageerd op deze nieuwe manieren van werken aan de hand van data?

Bovenstaande vragen dienen als voorbeeld voor je onderzoeksvraag. Samen zullen we uiteindelijk een goede onderzoeksvraag formuleren die aansluit bij de wensen van jou, de universiteit en Deloitte.

Naast je onderzoek krijg je de kans om mee te draaien in het Operational Excellence team. Dit is het team binnen Deloitte Consulting dat zich richt op de configuratie en optimalisatie van de primaire processen van organisaties, door onder andere het gebruik van Lean management, Robotics en Process Intelligence.

Jouw profiel

Als jij enthousiast wordt en een uitdaging ziet in bovenstaande functie omschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent in de laatste fase van een technische, bedrijfseconomische of bedrijfskundige opleiding op academisch niveau;
  • Je bent ambitieus, leergierig en ondernemend;
  • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en bent pragmatisch en resultaatgericht;
  • Je hebt uitstekende academische resultaten en vwo cijfers;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig en in staat om in overleg met je interne klant en collega’s tot goede oplossingen te komen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw carrière pad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Je werkt in een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast krijg je arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw functie en een laptop.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Julia Plandsoen op telefoonnummer .

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages