Stageplaats Management Assistent Eindhoven

Bedrijf
PwC
Locatie
Eindhoven
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Als stagiaire Management Assistent werk je voor een team van professionals. Je bent medeverantwoordelijk voor het inplannen van afspraken en de bewaking van de voortgang hiervan. Je bereidt deze afspraken ook voor door de relevante stukken hiervoor te verzamelen en eventueel zorg te dragen voor het verspreiden hiervan. Je organiseert vergaderingen, evenementen en/of conferenties, samen met de andere management assistentes. Tijdens je stage heb je veel contact met zowel interne als externe klanten. Daarnaast zorg je er als stagiair mede voor dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes loopt.

Wie ben je?

  • je volgt MBO niveau 4 of HBO secretariële opleiding
  • je bent 16 tot 40 uur per week beschikbaar (2 tot 5 werkdagen)
  • je hebt goede kennis van de Office-pakketten Word, Excel en Powerpoint
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • je werkt graag in een team, maar kunt ook zelfstandig en resultaatgericht werken
  • je hebt een gezonde dosis humor en een flexibele instelling

Hoe ziet je werk eruit?

Als management assistent stagiaire werk je voor een team van professionals. Je bent medeverantwoordelijk voor het inplannen van afspraken, bewaakt de voortgang van de afspraken, je bereidt ze voor en je verzamelt en zorgt voor de verspreiding van de relevante stukken. Tijdens de stage heb je veel contact met zowel interne als externe klanten. Je organiseert vergaderingen, evenementen en/of conferenties, samen met de andere management assistentes.

Je houdt je bezig met het redigeren van offertes, proposals en rapporten en je draagt zorg voor het uitsturen van deze documenten in de PwC huisstijl. Daarnaast ben je als stagiair medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling.

De functie van Management Assistent valt binnen het werkveld   Staff & Support .

Wat bieden we je?

Wij garanderen je een afwisselende stageplek in een prettige en collegiale sfeer. Wij bieden je veel mogelijkheden om te groeien en kennis op te doen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Je zult begeleid worden door je stagebegeleider binnen PwC. Met onze stages investeren wij in onze toekomstige nieuwe collega’s.

Bij PwC werken we nauw met elkaar samen. Wij halen het beste uit onze klanten en uit onszelf. Je werkt in een stimulerende omgeving waar je mening welkom is, ongeacht je functieniveau of achtergrond. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. We hebben oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van je talent.

Je ontvangt een stagevergoeding tijdens jouw stageperiode.

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze stageplek, dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief per e-mail t.a.v. Marie-Jeanne Menting op emailadres: supportstaff.recruitment@nl.pwc.com.

Voor meer informatie over PwC kun je terecht op onze website: www.werkenbijpwc.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages