Meeloopstage Application Development

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De functie

Wil jij tooling ontwikkelen om bedrijfsprocessen te ondersteunen en te verbeteren? Heb je affiniteit met nieuwe technologieën?
 
KPMG Management Consulting biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van business & IT aan (inter)nationale organisaties. KPMG Management Consulting is onderdeel van de wereldwijde KPMG Advisory praktijk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open cultuur. Met ruim 300 professionals binnen de IT discipline in Nederland, worden klanten op strategisch en tactisch niveau ondersteund en geadviseerd over alles wat met ICT te maken heeft.
 
Het Enterprise Analytics team is onderdeel van KPMG Enterprise Solutions. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve analytics toepassingen. Binnen het team werken mensen met kennis van en interesse in de laatste technologische innovaties op het gebied van cloud, web en mobile. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met start-ups en andere KPMG teams met specifieke proces en sector kennis.
 

Het profiel

 • Je zit in het (voor)laatste jaar van je HBO of WO opleiding (Informatica/ Bedrijfskundige informatica/ Wiskunde/ andere technische studie).
 • Je hebt ervaring met één of meerdere van de volgende onderwerpen:
  • Web technologiën (HTML5, JavaScript, CSS, NodeJS, AngularJS)
  • Cloud diensten zoals Microsoft Azure
  • Mobile app ontwikkeling
  • Visualisatie van data sets
  • Analyse van complexe datasets met Microsoft SQL, SAP HANA of andere tools
 • Je hebt een kritische, leergierige en professionele houding en je bent goed in staat om binnen een team zelfstandig te werken
 • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar en werkt minimaal drie dagen per week mee binnen het team 
 • Je start het liefst zo snel mogelijk
 •  Als onderdeel van dit veelzijdige team houdt je je bezig met het ontwikkelen van applicaties en versterken van het platform. Je neemt feedback van onze klanten mee en ontwikkelt nieuwe functionaliteiten in bestaande applicaties.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter. Direct solliciteren? Klik dan op de 'solliciteer' button.
 
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages