HBO meewerkstage Employee Benefits Tax Consultancy

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Natuurlijk kan je ook als HBO'er bij PwC terecht! Tijdens de HBO Meewerkstage binnen het werkveld Employee Benefits Tax Consultancy doe je ervaring op binnen ons loonheffingen team en word je begeleid door ervaren PwC’ers van wie je veel kan leren. Zo krijgt alvast een voorproefje van de werkzaamheden die je te wachten staan als je na je studie misschien wel bij PwC gaat werken. Dus solliciteer nu!

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontwikkelen en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen. Je zit in het 3e of 4e jaar van je HBO-opleiding met richting Bedrijfseconomie, Fiscale economie, Management Economie & Recht of Fiscaal Recht en
• Je hebt affiniteit met de fiscale werkomgeving en HR;
• Je bent een enthousiaste teamspeler, leergierig, klantgericht, stressbestendig en creatief;
• Je bent pro actief ingesteld en hebt een sterk probleemoplossend vermogen;
• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Hoe ziet je werk eruit?

Tijdens je stage werk je minimaal vier dagen per week als volwaardig teamlid in ons loonheffingenteam. Je biedt ondersteuning bij allerlei vragen rondom de loonheffingen voor grote werkgevers zowel in de publieke sector als de profit sector. De werkzaamheden van ons loonheffingenteam zijn breed ingestoken op het gebied van arbeid en beloning: zoals risicobeheersing, proceswerk, wetstechnisch belastingrecht, sociale verzekeringen en arbeidsvoorwaarden. Dit zijn misschien termen die je nu nog niet bekend voorkomen, maar dat is niet erg. Je leert het door te doen. Je deelt een kamer met een ervaren collega en je onderhoudt zelf het contact met diverse partijen, zoals de Belastingdienst, collega-adviseurs, cliënten en collega's van andere vestigingen van PwC. Zo maak je echt mee van wat professionals dagelijks beleven en krijg je een goed beeld van wat je doet als je eventueel bij PwC gaat werken.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC stage gaat lopen kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.
• Je wordt persoonlijk begeleid door een ervaren professional uit de praktijk, die wekelijks contact met je heeft en je ondersteunt op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak;
• Je werkt samen met ervaren collega's van wie je veel opsteekt;
• Je ontwikkelt jezelf voortdurend, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk;
• Je krijgt een laptop van de zaak.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

De HBO Meeloopstage loonheffingen valt binnen het werkveld Tax & HRS, dat dienstverlening biedt op het gebied van belastingadvies, pensioenen en actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de onderstaande button. Solliciteren kan t/m 6 november. Heb je nog vragen over deze meeloopstage? Bel of mail me gerust.

Lauren Bostelaar

Lauren Bostelaar

  • +31 (0)88 792 76 61
  • lauren.bostelaar@nl.pwc.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages