HBO Meeloopstage Inkomstenbelasting

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Ook als HBO'er kun je bij PwC terecht. Tijdens je HBO Meeloopstage Internationale Aangiftepraktijk Inkomstenbelasting doe je ervaring op bij een gerenommeerd bedrijf. Je wordt begeleid door ervaren PwC'ers van wie je veel opsteekt en je krijgt alvast een voorproefje van je werkzaamheden, die je te wachten staan als je na je studie misschien wel bij PwC gaat werken.

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

Je zit in het 3e jaar van je HBO-opleiding Bedrijfseconomie, Fiscale Economie of Management Economie & Recht.

  • Je hebt affiniteit met een fiscale werkomgeving.
  • Je bent een enthousiaste teamspeler, leergierig, klantgericht, stressbestendig en creatief.
  • Je neemt initiatieven en hebt een sterk probleemoplossend vermogen.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Hoe ziet je werk eruit?

Tijdens je stage werk je minimaal vier dagen per week als volwaardig teamlid in onze internationale aangiftepraktijk. Je biedt ondersteuning bij de aangiften inkomstenbelasting voor onze uitgezonden medewerkers van internationale organisaties. Je deelt een kamer met een collega en onderhoudt contact met de Belastingdienst, collega-adviseurs, cliënten en collega's van buitenlandse vestigingen van PwC. Zo maak je echt mee wat onze professionals dagelijks beleven en krijg je een goed beeld van wat je doet als je bij PwC gaat werken.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC als werkstudent aan de slag gaat, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.

  • Je krijgt een professional uit de praktijk als persoonlijke begeleider toegewezen, die dagelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling.
  • Je ontvangt een laptop van de zaak.
  • Je krijgt de kans PwC van binnenuit te leren kennen, als een mogelijk toekomstig werkgever.

Jouw carrière is wat het is: van jou. j bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Bij PwC kun je rekenen op een afwisselende baan in een internationale, dynamische omgeving. We zijn een van ’s werelds grootste financiële dienstverleners; ruimte genoeg dus om door te groeien. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We begeleiden je daarbij met een persoonlijke coach, met wie je je wensen en ambities bespreekt. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

De HBO Meeloopstage Internationale Aangiftepraktijk Inkomstenbelasting is onderdeel van het werkveld Tax & Human Resource Services .

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Je kunt solliciteren tot en met 31 oktober. Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button 'Solliciteren'.

Deze vacature is voor het startmoment februari 2017. Je zult op 4 november te horen krijgen of je bent geselecteerd voor de selectieprocedure.

Heb je vragen over deze meeloopstage? Bel of mail mij gerust.

Yesim Karaslan

Yesim Karaslan

  • +31 (0)88 792 61 67
  • karaslan.yesim@nl.pwc.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages