Meeloopstage Climate Change and Resource Scarcity

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Ben je geïnteresseerd in duurzaamheids- en energievraagstukken? Pak dan de mogelijkheid om mee te lopen binnen het economics team van PwC en je verder te verdiepen in deze onderwerpen. Je bevindingen zullen PwC en onze klanten helpen om met deze vraagstukken om te gaan.

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

 • Je volgt een universitaire opleiding en bevindt je in de afrondende fase van je WO Bachelor of je bent bezig met je Master;
 • Je hebt uitstekende academische resultaten;
 • Je bent analytisch sterk onderlegd;
 • Je bent sterk geïnteresseerd in duurzaamheids- en energievraagstukken;
 • Je bent aantoonbaar een uitstekende teamspeler.

Hoe ziet je werk eruit?

Tijdens de meeloopstage van 3 tot 4 maanden, help je ons economics team van PwC met het onderzoeken van vraagstukken op het gebied van de megatrend sustainability & resource scarcity. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan het onderzoeken van de resource & climate footprint van bedrijven of het benchmarken van regio’s of landen. Hierbij voer je veel zelfstandig analyses uit en help je met het opstellen van documentatie. Je wordt hierbij ondersteund door collega’s van PwC.

Wat bieden we je?

 • Een inspirerende werkomgeving in een ambitieus en professioneel team;
 • Persoonlijke begeleiding met aandacht voor ontwikkeling;
 • Toegang tot alle informatiebronnen die PwC tot haar beschikking heeft
 • Een laptop van de zaak;
 • Een mooie stagevergoeding

Wie zijn we?

Bij  PwC Nederland  willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. In Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

De stage meeloopstage Climate Change and Resource Scarcity valt binnen de business unit Deals & Forensics binnen het werkveld Advisory waarin we klanten adviseren op de terreinen van fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure en solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten indient, ontvang je binnen twee weken bericht over je sollicitatie. Wij zoeken per direct een meeloopstagiair. Heb je vragen? Bel of mail me gerust. De deadline om te solliciteren is 10 september 2017.

Romaana Bharos

 • +31 (0)88 - 792 35 30
 • romaana.bharos@pwc.comNB: Je komt alleen in aanmerking voor deze stage als je nog student bent en ingeschreven staat bij een Universiteit.

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages