Stagiair Camjo (Camerajournalistiek)

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een nieuwsmaker met passie voor mensen en hun verhalen? Creatief en kritisch? Werk je graag mee aan het realiseren van doelen, zoals het enthousiasmeren en betrekken van collega’s bij zaken die in de organisatie spelen? Wil jij een belangrijke rol spelen bij het vernieuwen van onze interne communicatie? En sta je ervoor open om meer te leren op het vlak van marketing en communicatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze afdeling Marketing zijn we op zoek naar een student camerajournalistiek, voor een periode van minimaal 16 weken. Kandidaten die per september a.s. kunnen starten hebben de voorkeur, een latere start is ook bespreekbaar.

Wie ben je?

  • Je hebt interesse in marketing en communicatie en vindt het leuk om je op dit terrein verder te oriënteren en ontwikkelen
  • Je bent bedreven in het maken van aansprekende video’s
  • Je hebt journalistieke skills en weet storytelling in te zetten
  • Je hebt ideeën over hoe we een bepaald onderwerp het beste kunnen aanvliegen om de meeste impact te maken
  • Bij voorkeur kun je ook pakkend schrijven voor online media
  • Je vindt het een uitdaging om er met ons voor te zorgen dat ons interne social platform een boost krijgt, door engaging content te creëren en collega’s in de business te ondersteunen bij hoe je content interessant en engaging maakt
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van het Engels is een pre

Hoe ziet je werk eruit?

Tijdens deze meewerkstage deel je de ruimte met collega’s van de afdeling Marketing & Communicatie. Je verricht afwisselende werkzaamheden voor de M&C adviseur Assurance, waarbij de focus ligt op video. Op die manier maak je kennis met het werk van de marketingprofessionals bij PwC en krijg je de kans hiermee zelf ervaring op te doen in de praktijk.

Voor onze interne nieuwsvoorziening ga jij na (redactie)overleg de organisatie in om nieuws en verhalen op te halen, waar je pakkende video’s van maakt. Onderwerpen zijn divers: innovaties en diensten waar wij aan werken, de toekomst van ons vak, de mening van collega’s over relevante zaken. De video’s deel je in ieder geval met een aansprekende tekst op ons interne online platform, waar collega’s ook reacties kunnen plaatsen. Jouw video’s kunnen ook worden gebruikt voor bijeenkomsten. Je bijdrage is dus zichtbaar en je maakt impact!

Wat bieden we je?

Wanneer je bij PwC stage gaat lopen, kun je rekenen inspirerende collega's en een goede stagevergoeding. Je team is jouw vraagbaak en begeleiding in de praktijk. De M&C professionals ondersteunen je op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak.

Je krijgt een stagevergoeding en laptop van de zaak.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Deze functie valt binnen het werkveld Staff & Support, dat ondersteunende diensten omvat, zoals informatietechnologie, marketing & communicatie, kennismanagement, HR & recruitment, secretariaat, finance en facility management.

Solliciteer nu!

Wij zijn per direct op zoek naar studenten die willen starten met stage op ons kantoor in Amsterdam. Heb je interesse en voldoe je aan de functie omschrijving? Solliciteer dan direct via de button solliciteren.

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages