Meeloopstage Working Capital Management

Bedrijf
PwC
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Voor de business unit Delivering Deal Value (DDV) in Amsterdam zijn we opzoek naar een meeloopstagiair. DDV is een business unit binnen PwC Deals die klanten helpt met het behalen van de voordelen van fusies, overnames en splitsingen. Eén van de focusgebieden van DDV, naast post-merger integration, carve-out assistance, operational due diligence en IT, is werkkapitaal beheer .

Wie ben je?

  • Je zit in de laatste fase van je WO studie Economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Financial Management of aanverwante studie en je hebt interesse in financieel management in het algemeen en werkkapitaal in het bijzonder;
  • Je bent circa 4 maanden fulltime beschikbaar.
  • Je hebt interesse werkkapitaal en supply chain (finance);
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent bekend met Excel en je beschikt over een proactieve instelling die terug te zien is op je cv.
  • Gerelateerde (werk)ervaring of verwante studievakken zijn een pré.

Hoe ziet je werk eruit?

Momenteel is het internationale werkkapitaal team van PwC in samenwerking met diverse universiteiten gestart met een onderzoek naar de huidige status, ontwikkelingen en successen van SCF programma’s. De uitkomsten zullen uiteindelijk worden gepubliceerd en tevens worden gepresenteerd op een jaarlijks forum.

Het team is op zoek naar een stagiair die een groot deel van de taken behorend bij het onderzoek kan uitvoeren. Denk hierbij aan het opzetten en uitzetten van enquêtes, het analyseren van de resultaten en het rapporteren over en presenteren van de bevindingen. Ook projectmatig ligt er een rol voor de stagiair met betrekking tot de coördinatie tussen alle deelnemende PwC landen en de diverse universiteiten en het navolgen van de tijdslijnen.

Je zult hierbij ondersteund worden door senior collega’s vanuit het Nederlandse werkkapitaal team. Naast dat we iemand zoeken die vakinhoudelijk ambitieus is, vinden we het ook belangrijk dat de kandidaat prettig in de omgang is.

Wat bieden we je?

Jou w carrière is wat het is: van jou.   j bepaalt.   Wíj   bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet.   Een stageplaats met internationaal karakter van vier maanden binnen het Amsterdamse Working Capital team. Na de stageperiode bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan het PwC Deals Traineeship. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is rui mte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s.

Wie zijn we?

Bij  PwC Nederland werken ruim 4.400 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende stage in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Deze stage valt binnen het werkveld Advisory , waarin we klanten adviseren op de terreinen van fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier onze  sollicitatieprocedure en solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten indient, ontvang je binnen 2 weken bericht over je sollicitatie.
Heb je vragen? Bel of mail me gerust.

Romaana Bharos

Romaana Bharos

  • +31 (0)88 - 792 35 30
  • romaana.bharos@nl.pwc.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages