Afstudeerstage - Assurance Groningen

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Groningen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Bijna klaar met je studie? Schrijf bij ons je scriptie of afstudeeropdracht en ervaar hoe het is om bij PwC te werken.

Wie ben je?

Je volgt een WO opleiding Accountancy en zit in de laatste fase van je studie. Je bent een talentvolle, leergierige en ambitieuze student en wilt tijdens je afstudeerstage laten zien wat jij in huis hebt en ziet dit als een opstap naar een baan bij PwC!

Hoe ziet je werk eruit?

Je bent bijna klaar met je studie en wilt graag bij een gerenommeerd bedrijf afstuderen. Dat kan bij ons en jij geeft zelf aan voor hoeveel dagen per week je dat wilt doen. Je deelt een kamer met medestagiairs en andere collega’s en zult merken dat jouw ondersteuning door de open cultuur binnen de groep niet beperkt blijft tot alleen jouw begeleider. Andere collega’s staan jou ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieën en conclusies aan de praktijk te toetsen. Je ervaart hoe het is om bij PwC te werken.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC stage gaat lopen, kun je rekenen op inspirerende collega's, goede begeleiding en nog veel meer:

  • Laptop van de zaak
  • Goede stagevergoeding
  • Beschikking tot informatiebronnen
  • Persoonlijke begeleider
  • Meekijken bij klantopdrachten
  • Werkplek met medestagiaires
  • En natuurlijk ook de kantoor borrels!

Wie zijn we?

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 223.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.700 mensen met elkaar samen. De vacature startend accountant valt binnen het werkveld Audit & Assurance, waarin we klanten helpen met het controleren en samenstellen van de jaarrekening, fraudepreventie en het beoordelen van interne controlesystemen.

Solliciteer nu!

Wil jij kennismaken met PwC en de professionals? Kom per februari of september 2017 jouw scriptie schijven bij PwC. Solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Vragen? Bel of mail mij! Ik zie je reactive graag tegemoet.

Laura Klitsie

Laura Klitsie

  • +31 (0)88 - 792 65 68
  • laura.klitsie@nl.pwc.com


Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Groningen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages