Werkstudent Indirect Tax Btw Technology Amsterdam

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Werk je graag actief mee aan de vertaling van Tax regels naar het ERP-systeem van cliënten en wil je je bijdrage leveren aan IT technische oplossingen voor juridische vraagstukken? Kom dan ons team versterken in Amsterdam!

Wie ben je?

Je bent een Btw-specialist en maakt graag een vliegende start in je carrière als Werkstudent Indirect Tax Btw Technology. Je wilt groeien, relaties opbouwen, impact maken en het beste uit jezelf en je collega's halen.

 • Je bent masterstudent Fiscale Economie of (Bedrijfskundige/Technische) Informatica.
 • Je hebt affiniteit met het vakgebied Btw en in het bijzonder met IT.
 • Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze voortdurend nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen.
 • Je weet klanten te inspireren en te binden met je adviesvaardigheden.
 • Je vindt het uitdagend om opdrachten ook in het buitenland uit te voeren.
 • Je werkt graag in een team.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Werkstudent Indirect Tax Btw Technology werk je actief mee aan de vertaling van Tax regels naar het ERP-systeem van onze cliënten. Hierbij gaat het om IT technische oplossingen voor juridische vraagstukken.
Je hebt gedurende de gehele doorlooptijd van een project veel contact met de klant en zorgt voor de link tussen de Btw vereisten en het ERP-systeem. Je werkt met verschillende ERP systemen en met klanten die operationeel zijn in het merendeel van de Europese landen. Je klant is zowel de IT afdeling als de Tax afdeling binnen het bedrijf.

Wat bieden we je?

Wij bieden je de mogelijkheid om een carrière te starten in de fiscale advisering.
ERP is de toekomst van de Btw. Door de steeds aanhoudende groei in automatisering heb je uitstekende doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een team van 9 professionals en je krijgt veel ruimte om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen.

Als je bij PwC gaat werken, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden  die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

 • Je krijgt de mogelijkheid om een carrière te starten in de fiscale advisering.
 • Je werkt met ervaren collega's, van wie je veel opsteekt. 
 • Je kunt gebruikmaken van opleidingsmogelijkheden, waardoor je zowel in je werk als privé blijft groeien.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland  werken ruim 4.400 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

De vacature Werkstudent Indirect Tax Btw Technology valt binnen het werkveld Tax & Human Resource Services , dat dienstverlening biedt op het gebied van belastingadvies, pensioenen en actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten.

Solliciteer nu!

In het werkveld van Tax&HRS kan je als werkstudent op drie momenten instromen: 1 februari 2017, 1 mei 2017 en 1 september 2017. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden een werkstudentschap te combineren met je afstudeerscriptie en is een andere startdatum in overleg mogelijk. Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure Tax&HRS of solliciteer direct via de button 'Solliciteren'.


Op dit moment kun je al solliciteren voor het instroommoment van 1 februari 2017! Wees er snel bij gezien er een beperkt aantal plekken per afdeling beschikbaar zijn en de plekken nu al worden toegewezen. Solliciteren kan uiterlijk tot en met zondag 27 november met CV, motivatiebrief en cijferlijsten. Je ontvangt binnen twee weken bericht over de voortgang.


Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Jeroen van Odijk

Jeroen van Odijk

 • +31 (0)88 792 70 51
 • jeroen.van.odijk@nl.pwc.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages