Werkstudentschap Tax Technology Amsterdam

PwC

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Werk je graag met fiscale cijfers en wil je je bijdrage leveren aan IT oplossingen voor juridische vraagstukken? Wil jij ervaren hoe het er de praktijk aan toe gaan? Kom dan ons Tax Technology team versterken in Amsterdam!

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen. Daarbij ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar.

 • Je bent bezig met je master voor de universitaire opleiding Technische Bedrijfskunde, Fiscaal Recht, Fiscale Economie of Bedrijfseconomie;
 • Je wilt graag ervaren hoe het is om bij PwC te werken;
 • Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen;
 • Je werkt graag in een team;
 • Je hebt affiniteit met IT;
 • Je weet duidelijk te motiveren waarom je een carrière in de fiscaliteit én bij PwC ambieert.

Hoe ziet je werk eruit?

Voor klanten is het belangrijk te weten wat zij moeten doen als er iets gaat veranderen in bijvoorbeeld de regelgeving of in de structuur van de onderneming? Welke keuzes moeten zij maken en welke impact hebben die keuzes? Tax Technology is bezig met het ontwikkelen van innovatieve tools om aan onze klanten dynamische inzichten te geven die nodig zijn om financiële, strategische en/of operationele beslissingen te nemen. Als Werkstudent werk je als volwaardig teamlid mee in onze Tax Reporting & Strategy praktijk. In de drie maanden dat je bij ons werkt word je begeleid door een ervaren collega. Als werkstudent ervaar je wat onze professionals dagelijks meemaken en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden die je te wachten staan als je misschien bij PwC in vaste dienst komt. Een wederzijdse kennismaking en mooie leerervaring in de slotfase van je studie.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC als werkstudent aan de slag gaat, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.

 • Je krijgt een professional uit de praktijk als persoonlijke begeleider toegewezen, die dagelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling.
 • Je ontvangt een laptop van de zaak.
 • Je krijgt de kans PwC van binnenuit te leren kennen, als een mogelijk toekomstig werkgever.

Jouw carrière is wat het is: van jou. j bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Bij PwC kun je rekenen op een afwisselende baan in een internationale, dynamische omgeving. We zijn een van ’s werelds grootste financiële dienstverleners; ruimte genoeg dus om door te groeien. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We begeleiden je daarbij met een persoonlijke coach, met wie je je wensen en ambities bespreekt. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten.

Wie zijn we?

Deze functie valt binnen de praktijk Tax Reporting & Strategy . Deze praktijk is onderdeel van het werkveld Tax & Human Resource Services . Klanten kunnen bij ons terecht voor advies bij de inrichting van hun financiële, fiscale en administratieve processen. Zo helpen we ze voldoen aan complexe wet- en regelgeving. Dat kan bijvoorbeeld door te ondersteunen bij Horizontaal Toezicht, belastingaangiften te verzorgen of de jaarrekening samen te stellen. We houden ons verder ook bezig met Tax Accounting, Audit of Tax, Tax Strategy en Tax Technology. Door continu in te spelen op ontwikkelingen in het vakgebied onderscheiden we ons in de markt.

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Solliciteer nu!

Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Als je jouw motivatiebrief, CV en cijferlijsten upload, ontvang je binnen 14 dagen bericht.  

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Yesim Karaslan

Yesim Karaslan

 • +31 (0)88 792 61 67
 • karaslan.yesim@nl.pwc.com

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages