Scriptant IT Advisory – The Future of ERP

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De functie

In de afgelopen jaren is de IT-agenda steeds omvangrijker en complexer geworden. De aantrekkende economie zorgt ervoor dat organisaties weer nieuwe initiatieven nemen en oog hebben voor de mogelijkheden die de nieuwe technologieën bieden. In tijden van verandering is het niet alleen belangrijk om op de kosten te letten, maar tevens om de complexiteit te reduceren. Zodat je als organisatie wendbaar bent en eenvoudig in kan spelen op diverse ontwikkelingen.
Het is zaak om de behoefte die in de business leeft te vertalen naar relevante IT-toepassingen. Daar ondersteunt KPMG in. De specialisten van KPMG Management Consulting (unit Enterprise Solutions) opereren vanuit een wereldwijd netwerk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open- en ondernemende cultuur. We geven een objectief advies en begeleiden organisatie bij optimalisaties, (her)inrichting en bij strategische vraagstukken op het snijvlak tussen business en IT.
Binnen ons werkveld zien we organisaties worstelen met de keuze tussen het doorzetten van de traditionele ERP strategie (single-vendor) of te transformeren naar een best-of-breed (multi-vendor) IT landschap. Met andere woorden: organisaties zijn zoekende naar de ‘future of ERP’. Hoe dienen ze hun IT landschap vorm te geven om flexibel en snel te kunnen reageren op de veranderde vraag van de business? En hoe om te gaan met het integreren van steeds wisselende (cloud) apps binnen het IT landschap?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste scriptant met ambitie die zijn afstudeerscriptie wil schrijven over ‘the Future of ERP’.

Uiteraard kan je zelf richting geven aan de formulering en afbakening van het onderzoeksgebied.
Het schrijven van je scriptie bij KPMG is de ideale kans om ons team, het werkveld en onze oplossingen beter te leren kennen. Ook leren we jou graag beter kennen, we betrekken je daarom graag bij lopende adviesopdrachten die aansluiten bij jouw onderzoek en kunnen je introduceren bij klantcontacten.
 

Het profiel

  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je (post)academische opleiding, bijvoorbeeld  information management, (technische) bedrijfskunde, business & IT of een andere technische studie.
  • Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet.
  • Je bent een doorpakker en hebt een proactieve instelling.
  • Je hebt een kritische, leergierige en professionele houding en je bent goed in staat om zelfstandig te werken.
  • Het leveren van kwalitatief goed werk staat bij je hoog in het vaandel.
  • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.
  • Als collega ben je betrokken en enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis aan relativeringsvermogen en zelfreflectie.
  • Startdatum wordt bepaald in overleg. 

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.
 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter.
Direct solliciteren? Klik dan op de 'solliciteer' button.
 
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages