Meeloopstage Marketing – Enterprise Analytics

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

De functie

Heb jij kennis van en interesse in (online) marketing en affiniteit met nieuwe technologieën? Ben je creatief, leergierig en inventief?

De afdeling
KPMG IT Advisory (ITA) biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van IT aan (inter)nationale organisaties. KPMG ITA is onderdeel van de wereldwijde KPMG Advisory praktijk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open cultuur. Met ruim 300 professionals in Nederland, worden klanten op strategisch en tactisch niveau ondersteund en geadviseerd over alles wat met ICT te maken heeft.

Het Enterprise Analytics team is onderdeel van KPMG IT Advisory. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve analytics toepassingen. Binnen het team werken mensen met kennis van en interesse in de laatste technologische innovaties op het gebied van cloud, web en mobile. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met start-ups en andere KPMG teams met specifieke proces en sector kennis.

Het profiel

  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je HBO of WO opleiding en wilt graag werkervaring opdoen als stagiair en/of scriptant
  • Je hebt kennis van (online) marketing en bent geïnteresseerd in nieuwe technologieën
  • Je hebt ervaring met designtools als Photoshop en InDesign
  • Je hebt een kritische, leergierige en professionele houding en je bent goed in staat om binnen een team zelfstandig te werken
  • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar en werkt minimaal drie dagen per week mee binnen het team 
  • Startdatum vanaf zomer 2017

Als onderdeel van dit veelzijdige team houdt je je bezig met het initiëren en ondersteunen van marketing initiatieven voor innovatieve software toepassingen. Je denkt graag mee over het in de markt zetten van oplossingen en draagt bij aan marketing via social media.

Ons aanbod

KPMG biedt je een uitgelezen kans om een unieke ervaring op te doen. Enerzijds zul je acteren in een jong team met een innovatieve startup cultuur. Anderzijds krijg je de kans om jezelf te begeven in een corporate omgeving en de uitdagingen die daarbij horen zelf te ervaren. Verder bieden we je kansen om door te groeien, een stagevergoeding, goede begeleiding, kennismaking met het consultancy vak en met KPMG.

KPMG is een organisatie met persoonlijke aandacht voor medewerkers. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter.
Direct solliciteren? Klik dan op de 'solliciteer' button.
 
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages