PAS Mobility stagiair Amsterdam - AMS0025R

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

EY Belastingadviseurs zoekt voor de praktijkgroep People Advisory Services (PAS) Mobility een stagiair(e)
Wij zoeken een gemotiveerde student(e) die als stagiair aan de slag gaat bij de praktijkgroep PAS Mobility.

Functie:
Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als Stagiair heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY.

Als meeloopstagiair draai je mee met de praktijk. Als teamlid voer je opdrachten uit voor verschillende klanten. Je hebt toegang tot het netwerk en de verschillende databases van ons KnowledgeWeb.

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Mocht je je scriptie bij EY gaan schrijven dan krijg je ook hierin begeleiding. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding. 

Afdeling:
De praktijkgroep PAS Mobility houdt zich bezig met alle aspecten van (grensoverschrijdende) arbeid en loon. Daarbij gaat het om adviezen, aangiften, aanslagen en bijvoorbeeld bezwaarschriften ten behoeve van de (internationale) werkgever en haar (individuele) werknemers. In deze functie werk je op de internationale afdeling met een jongs en enthousiast team. People Advisory Services (PAS) is een uitdagende en grensoverschrijdende praktijkgroep! 

Profiel
Je bent bezig met de HBO opleiding fiscaal recht & economie. Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels. 

Belangstelling
Richt je sollicitatie aan Nadra van der Veeke via onderstaande link.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nadra van der Veeke, 06-29083015.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages