Scriptiestage WO - Enterprise Performance Management (EMEIA FSO) - AMS0022

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Schrijf jij voor je opleiding een Masterscriptie? Maar wil jij ook ervaren hoe het is om bij EY te werken en vakgerichte praktijkervaring op te doen? Geef je dan nu op voor een oriënterend gesprek. 

EY Financial Services Advisory:
EY Financial Services Advisory is de praktijk binnen EY waarin wij de adviesdiensten voor onze klanten in de financiële sector hebben gebundeld in EMEIA verband (Europe, Middle East, India & Africa). EY Financial Services Advisory heeft wereldwijd een zeer sterke positie, met inzet op digitale & mobiele klantinteractie, nieuwe concurrentie, veranderende klantbehoeften en complexe wet- en regelgeving vereisen veranderingen van organisatiestructuren, processen, systemen en het gebruik van data.

Werkgebied:
Centre Consulting is sinds 2014 onderdeel van de sub service line Performance Improvement en is volledig gericht op Enterprise Performance Management en Group Finance. Ons werkterreinomvat Strategic Finance, Planning, Budgettering en Forecasting, Rapportage, Analytics & BInaar Financial Consolidation en Legal Entity Management. Verder bieden wij een geautomatiseerde creatie van dossiers, waaronder de jaar- en kwartaalrapportages met volledig opgenomen XBRL tagging. Implementatie van ondersteunende applicaties zijn een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Wij creëren meerwaarde voor onze klanten door het toevoegen  en onderhouden  van oplossingen voor duurzaamheidsrapportage (GRI) en Risk Reporting(Solvency II, BaselII / III).

Via onze eigen opleidingscentrum, faciliteren wij bedrijven en hun medewerkers om het meeste uit deze toepassingen te halen. Door de combinatie van Performance Management kennis en de passie voor kwaliteit kunnen onze gecertificeerde consultants de business case van de klant vertalen naar geoptimaliseerdebedrijfsprocessen en de nieuwste informatietechnologie. 

Jouw profiel:
Je zit in de laatste fase van je WO Master in Economie, Finance, IT of aanverwante opleiding. Verder heb je affiniteit met de nieuwste IT-ontwikkelingen. Je hebt een analytisch sterk vermogen, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal en je bent bekend met Excel.

Ons aanbod:
Het is goed als je zelf al nadenkt over het onderwerp van je scriptie, jij zal je er immers langere tijd in moeten verdiepen. Wij staan open voor verfrissende ideeën, oplossingen en nieuwe input. Wij zijn daarnaast ook bereid om suggesties voor onderzoek en analyse te verstrekken. Wij willen je helpen het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen die jou begeleidt en van feedback voorziet. Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te lopen binnen de afdeling en werkzaamheden uit te voeren bij de klant. Op die manier kun je ontdekken hoe het is om in een internationale onderneming te werken. Je kunt in een korte periode heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie wij zijn, hoe wij werken en of jij je thuis voelt bij EY. Mocht je na verloop van tijd interesse krijgen om langer te blijven, dan denkt EY graag mee over de (opleidings-) mogelijkheden. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Iris de Clerck, Recruiter, +31 (0)6 5544 2172 / iris.de.clerck@nl.ey.com. Of solliciteer direct via onderstaande link.

Meer informatie over carrièremogelijkheden binnen financial services via http://www.ey.com/emeiafscareers

Richt je sollicitatie aan Isabel Vermeulen, via onderstaande link.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages