Stage HR & Employee Experience

Kirkman Company

Stage informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Ben jij die talentvolle HR masterstudent die zich vast wil bijten in verschillende HR-thema’s? Ondernemend | verbindend | gepassioneerd | eigen…wijs | no guts, no story | non-ego

Passen wij bij elkaar?

Wij staan altijd open voor masterstudenten met een relevante studieachtergrond die tot de top van hun lichting behoren. Ben je bezig met je masterstudie en ben jij op zoek naar een stage die past bij ons werkveld? Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Voel jij je in je element in een dynamisch team van 75 professionals in een informele werksfeer? Dan passen we wellicht goed bij elkaar. 

Wie wij zoeken…

Wij zijn op zoek naar een masterstudent die in september 2018 kan starten voor een meewerkstage bij de HR & Employee Experience Practice.  De stage is minimaal 3 dagen per week gedurende ca. 6 maanden. Indien je al eerder met de stage wilt beginnen is dit ook mogelijk. Behoor jij tot de top van je lichting en wil je bijdragen aan onze inhoudelijke en commerciële ontwikkeling op gebied van HR & Employee Experience? Heb je een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit te bieden? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Wat ga je doen…

Binnen onze HR & Employee Experience Practice (24 collega’s) zijn we continue in ontwikkeling op inhoudelijk en commercieel vlak om onze klanten optimaal te bedienen. Samen met ervaren HR consultants draai je mee in de uitvoering en doorontwikkeling van onze HR thema’s (o.a. HR Transformatie, HR IT, HR-inrichting, Verandermanagement, Employee Experience en Flexibel Organiseren, Organisatieontwikkeling, Leiderschaps-en Teamontwikkeling). Je rol bestaat o.a. uit de volgende activiteiten:

  • Operationele ondersteuning practice; overleggen, kennissessies, jaarplan;
  • Ondersteuning bij marketing & PR activiteiten; artikelen, social media, events;
  • Ondersteuning bij propositieontwikkeling; presentatiemateriaal, verzamelen inspiratie, verslaglegging, inhoudelijke bijdrage.

Wat we jou bieden…

Een inspirerende en uitdagende omgeving, een gezellig club collega’s en een passende stagevergoeding. Door mee te draaien in de practice leer je on-the-job over projecten, HR-thema’s en het consultancy vak.

Heb je interesse?

Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Stuur dan je CV en motivatie naar Ivar Davids (recruitment@kirkmancompany.com).

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Stages