Internship Corporate Finance

Bedrijf
PwC
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Corporate Finance

Datum stage: 1 oktober - 31 december 2024

Stage Corporate Finance

Ben je op zoek naar een stage waarbij je je vooral richt op initiëringen en supervisies van fusies en overnames, buy-outs, waaronder management buy-outs, en financierings- en herfinancieringsprojecten? Dan past de stage Corporate Finance perfect bij jou. Als stagiair(e) Corporate Finance en lid van ons snel groeiende team werk je aan uitdagende en complexe zaken.

Dit ga je doen

Het Nederlandse Corporate Finance-team bestaat uit meer dan 25 professionals; samen met hen voeg je waarde toe aan verschillende lopende en nieuwe projecten. 

Verder:

 • vorm je een belangrijke schakel binnen het team en ondersteun je de uitvoering van projecten en de voorbereiding van pitches;

 • help je bij het vaststellen en analyseren van potentiële overname doelen of kopers en het opstellen van waarderingsanalyses en financiële modellen;

 • verricht je onafhankelijk onderzoek voor bedrijfs- en marktpresentaties.

Wie ben jij?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en werkt nu al aan vaardigheden, inzichten en relaties die je in je hele carrière van pas zullen komen. Je werkt ook graag in teamverband, hebt oog voor detail en presteert goed onder tijdsdruk. Daarnaast:

 • doe je een master in Finance, bedrijfskunde, economie of econometrie. Ook als je een andere studie hebt gedaan maar duidelijk kunt laten zien dat je affiniteit hebt met Corporate Finance, zien we je sollicitatie graag tegemoet;

 • ben je ambitieus, proactief, analytisch, goed in cijfers, resultaatgericht en flexibel;

 • sta je tijdens de stage ingeschreven aan een universiteit;

 • heb je een uitstekende beheersing van het Engels en het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit is wat wij bieden

We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We geven je toegang tot het wereldwijde PwC-netwerk waarin je kennis, ideeën en vragen kunt uitwisselen met ervaren professionals op het gebied van advisering en andere disciplines. Daarnaast bieden wij:

 • een afwisselende stage in een internationale, uitdagende en professionele omgeving;

 • veel trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;

 • een passend stagesalaris; 

 • gezellige informele activiteiten, zoals borrels.

Aan de slag bij PwC

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag jouw cv, jouw cijferlijst en een motivatiebrief, waarin je uitlegt waarom je solliciteert en waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie. Klik op de rode knop en solliciteer direct!

Als we je sollicitatie binnen hebben: 

 • ontvang je meteen een bevestiging in je inbox;

 • nemen we binnen twee weken contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek;

 • iedereen enthousiast? Dan plannen we een online assessment in. Afhankelijk van je score ontvang je een uitnodiging voor een eerste gesprek. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure. 

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over de stage Corporate Finance bij PwC? Neem gerust contact op. Onze recruiters Tess Uljee of Romond Pop helpen je graag verder via tess.uljee@pwc.com of Romond.pop@pwc.com 

Stage informatie

Bedrijf: PwC

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!