Stagiair Crowdfunding

Kirkman Company

Stage informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: €400

Deze stage is niet meer vacant

Ben jij de talentvolle student die onze crowdfunding campagne tot een succes gaat maken?

Bibliotheek Neude & Crowdfunding
Het voormalige postkantoor op de Neude wordt de nieuwe huisvesting van de Centrale Bibliotheek Utrecht. Dit bijzondere rijksmonument in het hartje van Utrecht wordt voor meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar straks het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie. En voordat ze er begin 2018 in kunnen, dient de financiering voor de afbouw en inrichting van het gebouw wel gerealiseerd te worden. Kirkman Company is door de Bibliotheek Utrecht gevraagd om hierbij te helpen en dat gaan we deels  doen door een crowdfunding campagne. En daar kan jij bij helpen!

Wat ga je doen?
Gedurende de meewerkstage ga je een belangrijke rol vervullen in het campagneteam met consultants van Kirkman Company en medewerkers van de Bibliotheek Utrecht. Concrete werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan en verschillende marketingkanalen opzetten, beheren en voorzien van relevante en interessante content (denk aan online social media, de website, maar ook offline kranten, pers en print). Je onderhoudt het contact met diverse partijen zoals de marketing communicatie afdeling, het crowdfundingplatform en mediabureaus. Je springt in op actueel nieuws, beantwoordt vragen van de ‘crowd’ en behoudt goed het overzicht op een organisatorische en structurele manier.

Wie zoeken wij precies?
Iemand met lef, die van aanpakken weet en oplossingsgericht meedenkt over hoe we de campagne tot een succes kunnen maken. Je bent schriftelijk sterk, nauwkeurig en hebt oog voor detail. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar veel beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en creativiteit. Je bent de duizendpoot en organisatorische ster van ons team! 

  • HBO of WO, 3e/4e jaar bachelor of masterstudent
  • Ambitieus met relevante nevenervaring
  • Toegankelijk, communicatief en empathisch
  • Initiatiefrijk en creatief
  • Ondernemend en organisatorisch
  • Affiniteit met marketing/communicatie
  • Handig met social media en websites
  • Kennis van crowdfunding is een pré
  • Per direct beschikbaar

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leerzame stageperiode met een informele werksfeer. Vooralsnog is de stageperiode van mei tot en met juli 2016 voor 36 uur in de week. Hiervan kan in overleg worden afgeweken. Er is voldoende ruimte voor eigen initiatief, maar we geven ook de nodige ondersteuning. Jij leert daar veel van en je kunt laten zien wat je in huis hebt. We bieden een stagevergoeding van € 400 per maand. Met het campagneteam zitten we midden in de stad naast de Bijenkorf op de St. Jacobsstraat 127 en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Over Kirkman Company
Met een hecht en dynamisch team van 70 consultants helpen wij vanuit ons kantoor in Baarn organisaties met vraagstukken op diverse expertise gebieden zoals HR&Change, Strategic (out)Sourcing, Digital Transformation, New Economy, Customer Excellence en Procurement & Partnerships. Onze missie is: “Wij zorgen voor succesvolle transformaties van organisaties op weg naar 100% relevantie voor alle stakeholders. Klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders. Of het nu gaan om de uitdagingen van vandaag of de kansen van morgen. Binnen een afdeling of voor de organisatie als geheel.”

Heb je interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Dionne Ewen via d.ewen@kirkmancompany.com

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!

Contactgegevens voor deze stageplaats:
Kirkman Company B.V.
Mireille de Steur            
m.de.steur@kirkmancompany.com     
telefoon 088 4040400

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: €400

Meer stages

Stages