Stagiair Data analyse en digitale toepassingen

Kirkman Company

Stage informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: WO

Periode: 6 - 12 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: €400

Deze stage is niet meer vacant

Wij zoeken een getalenteerde student “data analyse en digitale toepassingen”
Voor een werkstage van 6 maanden zijn wij per direct op zoek naar een WO student met een IT-gerelateerde studie.

Wat ga je doen
Wij zoeken een stagiair (full time) die de komende 6 maanden ons management team zal helpen bij de verkenning van digitale toepassingen in organisatieontwikkeling. Je gaat ons relevante inzichten geven in partijen en toepassingen op de terreinen van data en dataverwerking. Daarnaast geef je ons inzicht in hoe grote bedrijven omgaan met data-analytics.

Wie wij zoeken
We zoeken een student die met zijn studie tot de top van zijn of haar lichting behoort. En voor wie de thema’s informatievoorziening, dataverzameling & analytics, online en technologische toepassingen vertrouwd terrein zijn. We verwachten een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit in denken. Je hebt sterke analytische kwaliteiten gecombineerd met goede sociale skills. Daarnaast ben je in staat helicopterview te hebben, complexiteit te structureren en zowel toegankelijk als begrijpelijk te maken.

Wat wij je bieden
Kirkman Company zorgt voor een inspirerende en uitdagende omgeving waarin je veel kan leren en een vergoeding van €400 per maand.

Over Kirkman Company
Met een hecht en dynamisch team van 70 consultants helpen wij vanuit ons kantoor in Baarn organisaties met vraagstukken op diverse expertise gebieden zoals HR & Change, Strategic (out)Sourcing, Digital Transformation, New Economy, Customer Excellence en Procurement & Partnerships. Onze missie is: “Wij zorgen voor succesvolle transformaties van organisaties op weg naar 100% relevantie voor alle stakeholders. Klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders. Of het nu gaan om de uitdagingen van vandaag of de kansen van morgen. Binnen een afdeling of voor de organisatie als geheel.”

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie naar Ivar Davids via recruitment@kirkmancompany.com

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!

Contactgegevens voor deze stageplaats:
Kirkman Company B.V.
Mireille de Steur            
m.de.steur@kirkmancompany.com     
telefoon 088 4040400

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 6 - 12 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: €400

Meer stages

Stages