Stagiair Circulaire Economie

Kirkman Company

Stage informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: €400

Deze stage is niet meer vacant

Wij zoeken een getalenteerde student ‘Circulaire Economie’
Voor een meewerkstage van 4-6 maanden zijn wij per direct op zoek naar een WO student die onderzoek wil doen naar de Circulaire Economie.

Wat ga je doen?
Wij zoeken een fulltime meewerk stagiair die geïnteresseerd is in de kansen van de Circulaire Economie voor het bedrijfsleven. Tijdens jouw stageperiode werk je samen met onze experts op het gebied van Circulaire Economie én werk je mee aan een lopend onderzoek. Zo werk je mee aan case studies, je organiseert expertbijeenkomsten over de dit thema en je draagt actief bij aan verdere kennisontwikkeling binnen Kirkman Company.

Wie wij zoeken
Wij zoeken een derde- of vierdejaars WO student met een relevante studieachtergrond en met interesse voor de Circulaire Economie. Een student die tot de top van zijn of haar lichting behoort. En voor wie termen als organisatiestrategie, Corporate Social Responsibility, Social Impact en bedrijfseconomie vertrouwd terrein zijn. We verwachten een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit in denken. Wij verwachten een student met bovengemiddelde cijfers die affiniteit heeft met zowel het consultancy-vak als met de Circulaire Economie. Je bent ambitieus en hebt je studie gecombineerd met diverse nevenactiviteiten. Je bent toegankelijk en scherp en kunt hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden. Je houdt van aanpakken en bent in staat om zelfstandig te werken.

Wat wij jou bieden
De lat ligt hoog bij Kirkman Company. Tijdens je meewerkstage doe je ervaring op in het consultancy-vak en werk je samen met ervaren consultants. Je wordt niet ingezet voor klanten, maar wij nemen je graag mee in ons vak en onze passie. Jij leert daar veel van en je kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij bieden je een stagevergoeding van € 400 per maand.

Over Kirkman Company
Met een hecht en dynamisch team van 70 consultants helpen wij vanuit ons kantoor in Baarn organisaties met vraagstukken op diverse expertise gebieden zoals HR&Change, Strategic (out)Sourcing, Digital Transformation, New Economy, Customer Excellence en Procurement & Partnerships. Onze missie is: “Wij zorgen voor succesvolle transformaties van organisaties op weg naar 100% relevantie voor alle stakeholders. Klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders. Of het nu gaan om de uitdagingen van vandaag of de kansen van morgen. Binnen een afdeling of voor de organisatie als geheel.”

Heb je interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Ivar Davids via recruitment@kirkmancompany.com

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!

Contactgegevens voor deze stageplaats:
Kirkman Company B.V.
Mireille de Steur            
m.de.steur@kirkmancompany.com     
telefoon 088 4040400

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: €400

Meer stages

Stages