Stage Consultancy Corporate Finance - WO

Bedrijf
BDO
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Ja
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Jouw uitdaging
Een stage bij BDO Corporate Finance betekent dat je bij één of meerdere opdrachten wordt betrokken. De invulling van deze opdrachten zal in overleg met jou plaatsvinden en zal kunnen bestaan uit: 

  • Het schrijven van informatiememoranda (een beschrijvend profiel van een ter overname aangeboden onderneming); 
  • Het assisteren bij waardebepalingen van ondernemingen;
  • Het analyseren en beoordelen van jaarrekeningen en ondernemingsplannen; 
  • Het assisteren van adviseurs bij koop-/verkoop-/fusie-processen; 
  • Het uitvoeren van een search om geschikte overnamekandidaten te vinden.

Ons aanbod
Wij bieden je een interessante stage in een open, collegiale en professionele werksfeer met volop ruimte om jouw persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen. Bij BDO is elk jaar een flink aantal stagiairs en afstudeerders werkzaam. Juist door middel van een stage kun je een goed beeld krijgen van onze organisatie en het vakgebied.Uiteraard bieden we je een mooie stagevergoeding.

Jouw profiel
Wij zoeken (bijna) afgestudeerde bedrijfseconomen of bedrijfskundigen of met een financiële specialisatie, die een persoonlijke en informele werksfeer belangrijk vinden. Vanaf het begin van je stageperiode zal je meedraaien in projectgroepen. We verwachten daarom van jou dat je goed kunt samenwerken en een actieve houding hebt. Daarnaast zullen je communicatieve vaardigheden goed moeten zijn, om jouw ideeën en suggesties over te kunnen dragen. We werken op projectbasis en dat houdt in dat het toch hollen of stilstaan is. Het plannen en organiseren van je eigen werkzaamheden en een flexibele houding zijn hiervoor nodig.

Interesse?
Spreekt de vacature van Stagiair Corporate Finance je aan, solliciteer dan direct online. Voor nadere informatie kun je terecht bij Laura van Dolder, Adviseur Werving & Selectie, tel.: (020) 543 21 64.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Over BDO
In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2100 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van de beste kwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: BDO

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Ja

Meer stages