(Afstudeer)stage HR Analytics & Reporting

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Goed
Vakgebieden
Sectoren

Voor onze dienstverlening HR analytics & reporting zoeken we een student die een afstudeerstage wil doen op het gebied van HR analytics. Met deze opdracht zul je zowel onderzoeks-, praktijk-, en vakinhoudelijke ervaring op doen en werken binnen een informele, ambitieuze en professionele organisatie.

Het grootste deel van je universitaire studie heb je inmiddels achter je rug. Nu ben je op zoek naar een goede invulling van je afstudeeropdracht of je scriptie. Bij voorkeur wil je je ook al gaan voorbereiden op een baan op het gebied van HRM.

De uitdaging:
Als stagiaire werk je binnen Quintop’s team van HR Management Consultants in Utrecht. Je belangrijkste activiteit is het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht over onderwerpen zoals het rendement van HR analytics en het toepassen van de juiste HR ratio’s. Over het precieze onderwerp en invulling van de afstudeerstage gaan we graag met jou in gesprek.

Je bent in staat een gedegen kwantitatief en kwalitatief onderzoek te doen op het gebied van HR analytics & reporting. Je vertaalt onderzoeksresultaten naar de praktijk en je brengt met analyses het rendement van HR analytics & reporting in kaart. Je integreert en koppelt data uit verschillende bronnen en voert statistische analyses uit. Hiermee maak je de toegevoegde waarde van HR analytics & reporting voor organisaties inzichtelijk en ben je in staat daar conclusies uit te trekken.

De stagiaire die wij zoeken

  • Is een masterstudent van een universitaire opleiding, zoals bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen en Arbeid & Organisatie
  • Is in staat om zelfstandig een onderzoek op te zetten en hiermee inzichten te genereren door databestanden te ontsluiten en te analyseren
  • Heeft affiniteit met HR en specifiek met HR analytics & reporting
  • Is analytisch sterk, gedreven, een zelfstarter, sociaal, communicatief sterk en neemt initiatief

Wat bieden wij

  • Goede begeleiding en coaching door ervaren collega’s van Quintop Management Consultants
  • Toegang tot kennis, ervaring en informatiebronnen van collega’s
  • Mogelijkheid om mee te kijken bij onze HR klantopdrachten
  • Een professionele en informele werkomgeving met korte communicatielijnen en veel waardering voor eigen initiatief
  • Een goede stagevergoeding
  • Een werkplek op ons kantoor in Utrecht

Interesse?
Wij nodigen je uit om je CV inclusief motivatie te mailen naar info@quintop.nl

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Quintop

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Goed

Meer stages